Начална страница / Инциденти и криминални / Имотен спор в кв. „Враждебна“ е завършил с побой и наранявания

Имотен спор в кв. „Враждебна“ е завършил с побой и наранявания

Физическа саморазправа и жесток побой в кв. „Враждебна“ в столицата. Причината – датиращи от години спорове за собствеността върху имот.

Екшънът се е разиграл вчера към 17:30 часа между роднини спорещи с години за наследствен имот. Инцидента е започнал с груб словесен двубой между роднините.

Според информацията, лице с инициали Е.С. на 43 г. и лице с инициали Б.С. на 66 г. (вероятно родител на Е.С.) нападат момче, което се е опитало да защити баси си от тях. Побеснелите роднини са използвали греди от ограда и цепеници с което са атакували. Младежът се е опитал да им попречи в защита на баща си. В резултат на това момчето е получило многобройни наранявания по ръцете и торса и голяма прорезна рана. В допълнение е имало заплахи за убийство и размятане на хладно оръжие.

Пострадалите са сигнализирали на спешния телефон 112, от който изпращат полицейски и медицински екип на мястото на инцидента. Междувременно докато полицаите разпитват баща и син какво точно е станало, извършителите са успели да скрият уредите за нападение от служителите на реда.

Всички участници в инцидента са отведени в 5-о Районно управление, където са им снети обяснения.

Жертвите е трябвало да престоят в едно и също помещение с побойниците, което им се е отразило психически и емоционално зле.

Малко по-късно пострадалият младеж е хоспитализиран в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ където е диагностициран и с комоцио. Бащата е с лицево-челюстни наранявания.

Двама са извадили медицински свидетелства за нанасените телесни щети.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

крадци

Крадци набелязват жилищата по новата изолация

Крадци избират кой апартамент да оберат по новите изолации, съобщават от МВР. Обирджиите гледат и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *