Начална страница / Инциденти и криминални / Заловиха дилъри на наркотици в София
Наркотици, наркопласьори
Източник: 24 часа

Заловиха дилъри на наркотици в София

Задържаха екип  от дилъри на наркотици в София. Акцията е проведена на 11 юни във връзка с образувано досъдебно производство. Заловените са петима мъже между 35 и 41 години и две жени на 28 и 35-годишна възраст. Повечето от тях са криминално проявени лица.

По време на акцията са проверени обитаваните от тях адреси и автомобилите, които са ползвали. Открити са доказателства за наличието на престъпна дейност. Разследващите са конфискували 6 пакетирани топчета амфетамин, хероин, стъклени епруветки. Намерени са и химически вещества, които участват в химичния процес за производството на наркотици – фосфорна киселина, йод на кристали и други химикали. В задържаните са открити електронни везни, мобилни апарати и множество SIM карти.

В акцията са участвали служители на ТСБОП – София област, колегите им от Перник и екипи от сектор „Наркотици“ към ГДНП. Четирима от задържаните са обвинени по чл. 321 от НК и ще останат в ареста с удължена мярка на задържане до 72 часа. Работата по случая продължава под ръководството на Специализираната прокуратура и ще продължи в рамките на досъдебно производство.


Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Габриела Евтимова

Виж също

крадци

Крадци набелязват жилищата по новата изолация

Крадци избират кой апартамент да оберат по новите изолации, съобщават от МВР. Обирджиите гледат и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *