Начална страница / Местна политика / Стефан Марков: Имам високи очаквания към Румен Русев
източник: stefanmarkov.bg

Стефан Марков: Имам високи очаквания към Румен Русев

Стефан Марков, общински съветник, сподели, че са заложили на по-компетенетен заместник на Десислава Иванчева и сега очакванията към арх. Румен Русев са доста високи.

Пред Нова ТВ Марков спомена, че до момента никоя от политиеските сили, подкрепили Иванчева при избора и за кмет на „Младост“, не е поела отговорност за хаоса в района, който е налице след некомпетентното правление до момента, информира stefanmarkov.bg.

Сега всички очакват временно изпълняващия длъжността кмет на район „Младост“ да допринесе за нормализиране на обстановката в кметството.

Според Марков, арх. Русев трябва да се заеме с решението на шроблемите в района още от първия си работен ден. Общинският съветник не пропусна да отбележи и странното нежелание на Клисуров да бъде временно изпълняващ длъжността кмет на райина, след като до момента не се е притеснявал да бъде зам.-кмет.

„Казусът става все по-сложен и в случай че Румен Русев не успее да се справи със служебните си задължения и да нормализира обстановката в района, ще изпаднем в правен вакуум.“, каза Марков и допълни, че в момента никой не се интересува от партии, а да се работи нормално в кметството.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Приключиха ремонти на училища и детски градини в 18 столични района

Летните ремонти на учебни и детски заведения завършиха в предвидения срок и сградите са готови …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *