Начална страница / Още / Агресивно куче пред блок в „Гео Милев“, притеснява хората
източник: Helpbook.info

Агресивно куче пред блок в „Гео Милев“, притеснява хората

Сигнал за улично куче, което е агресивно към минувачите и жителите на блок в кв. „Гео Милев“ бе подаден в платформата HelpBook.info.

Гражданинът, подал сигнала, твърди, че кучето е с ушна марка от „Екоравновесие“. То се държало агресивно към хората, живеещи на адрес кв. Гео Милев, ул. Коста Лулчев №60, вх. Д и Е в столицата. Агресията за момента се проявява в ръмжене и лай по минувачите, споделя Днес.

Хората се страхуват, че нещо може да провокира кучето да нападне някой. Съвсем наблизо се намира и квартална детска площадка, на която играят много деца, които също са застрашени.

Гражданинът казва, че е сигнализирал „Екоравновесие“, но според техен представител и при двете им посещения, не са намерили кучето.

От кв.“Младост“ също са подали сигнал. Тук обаче, става дума за стопани, които разхождат кучетата си без повод в двора на 71 ОДЗ.

Будните граждани се надяват да се вземат бързи мерки за решаването на споделените проблеми, а стопаните на домашни любимци да бъдат санкционирани, когато нарушават законите.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Безплатно обучение за журналисти в Американския университет

Специализирано обучение по английски за журналисти организира Американският университет България. Това се случва за втора …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *