Начална страница / Още / Деяние на полицай от СДВР прави фурор във Фейсбук
снимка: ФБ

Деяние на полицай от СДВР прави фурор във Фейсбук

Столичен полицай е спрял за кратко движението за да помогне на таксиджия в беда

 

Публикувани във Фейсбук снимки, на които се вижда как столичен полицай помага на водач на такси да смени гумата на автомобила си, набързо обиколиха мрежата. Служителят на реда е спрял за кратко движението за да може таксиджията да отбие където му е оказал помощта. Случката се е развила на „Цариградско шосе”.

Човекът, който е качил снимките е написал: „Има и такива …, които помагат!”, а самата публикация е била харесана от повече от 1 500 души за по-малко от 24 часа.

Таксиметровият шофьор на когото е била оказано съдействие за смяна на дясната задна гума на автомобила е коментирал по следният начин: „Много благодаря на полицая, който спря движението да мога да отбия за да сменя гумата!“  Коментирали публикацията хора считат, че полицая заслужава някаква награда за деянието си.

В началото на месеца друг служител на реда стана хит в социалните мрежи след помогна на две закъсали на пътя момичета. След като пукат гума на пътя дамите сами се опитали да се оправят с повредата, но така и не успявали. А дълго време никой от преминаващите автомобили дори не е спрял за да види за какво става въпрос. Освен това закъснявали за работа. Тогава се появява Ивайло Рангелов – квартален полицай от Бобов дол, което е помогнал на жените да се оправят с проблема.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Лифтовете на Витоша не работят

Лифтовите съоръжения на Витоша не работят заради силния вятър. Това предупреждават от ПСС, цитирани от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *