Начална страница / Председателство на ЕС / Предстои лидерска среща на групата 16+1 в София
16+1
Източник: EUOBOR

Предстои лидерска среща на групата 16+1 в София

Утре предстои седма лидерска среща на групата 16+1, включваща Китай и страните от Източна и Централна Европа. В тази връзка се ограничават престоят и паркирането в следните части в центъра на София:

  • От 07:00 часа днес до приключване на срещата на 6 юли се забранява паркирането и престоят на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Дунав“ и ул. „Оборище“, както и в района на ул. „Оборище“ между пл. „Св. Александър Невски“ и ул. „Г. С. Раковски“.
  • От 20:00 часа днес до приключване на срещата на 7 юли забраната важи за районите на ул. „Доспат“ между бул. „Витоша“ и ул. „Баба Неделя“; на ул. „Баба Неделя“; на ул. „Д-р Христо Стамболски“.
  • От 08:00 часа днес до приключване на мероприятието забраната за паркиране и престой е валидна за паркинга пред хотел „Хилтън“; по ул. „Астана“ между бул. „България“ и Национален музей „Земята и хората“; бул. „Джеймс Баучер“ между ул. „Петър Станчев“ и ул. „Златен рог“.
  • От 08:00 часа днес до края на събитието се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Астана“ между бул. „България“ и Националния музей „Земята и хората“.
  • От 09:00 часа до приключване на срещата днес няма да е позволено влизането на автомобили по ул. „Оборище“ между ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“.
  • От 17:00 до 23:00 часа на 6 юли превозни средства няма да се допускат по ул. „Врабча“ между ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Париж“.

Изключение се прави за автомобилите на делегациите.

 

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Габриела Евтимова

Виж също

Мариано Рахой идва в София. Не е ясно дали ще остане за срещата на върха

На 17 май за изключително важната среща в София ще се съберат лидери от държавите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *