Начална страница / Райони на София / район "Искър", СО / Откриха нова очна клиника „Vision“ в столичния кв. „Дружба“

Откриха нова очна клиника „Vision“ в столичния кв. „Дружба“

Модерната нова очна клиника „Vision“ в столичния кв. „Дружба“ вчера беше официално открита с водосвет, отслужен от епископ Сионий.

На церемонията присъстваха Малина Едрева, председател на полтическа група ГЕРБ в Столичния общински съвет, националният омбудсман Мая Манолова, лекари, специалисти и други гости.

Пететажната сграда на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 86 разполага с 46 кабинета, оборудвани с последно поколение апаратура за ранна диагностика, 8 операционни, специален сектор за деца, ВИП зона и оптика.

С помощта на последно поколение лазерна техника в клиниката могат да се правят терапии за лечение на диабетна ретинопатия и глаукома. Съвременната апаратура дава възможност за ретинална хирургия, както и за това пациентите да захвърлят завинаги очилата и лещите.

Според д-р Илиян Шандурков, медицински директор на клиниката и председател на Българското дружество по офталмология, в болницата всеки пациент ще получава прецизна диагноза за максимално кратко време, ще бъде консултиран и излекуван.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Столица.bg

Виж също

Сеч на дървета изкара жителите на цял столичен квартал на протест

Поголовна сеч на дървета край река Искър принуди граждани от столичния кв. „Абдовица“ да излязат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *