Начална страница / Райони на София / район "Триадица", СО / Таен запис доказва прием против правилата на деца в детска градина в район „Триадица“
източник: Актуално

Таен запис доказва прием против правилата на деца в детска градина в район „Триадица“

Родители изпратили запис, доказващ прием против установените правила в столичната градина „Буката“, район „Триадица“, до медиите.

 

Това е поредният случай, в който директорка на детско зведение извива ръцете на родители, чието дете кандидатства за прием, коментира Актуално.

 

През есента Силвия Михайова не успяла да запише детето си в желаното учебно заведение и познат я свързал с директорката на детска градина „Буката“ в район „Триадица“. Директорката накарала родителите да занесат протокол за хронично забляване на детето, за да може да бъде прието по определения ред за деца с хронични заболявания.

 

От направения запис по времена срещата родител – директор, директорката обяснява колко лесно може да се набави подобен протокол.

 

Пред БТВ г-жа Михайлова се възмущава от практиката директорите на детски градини да принуждават родителите да дават пари „под масата“, за да могат дацата им да се запишат на забавачка.

 

От интервюто става ясно, че към момента детето е отписано от тази детска градина, а на семейството са възстановени вече 200 лв от такси.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Фестивалът „Да подкрепим толерантността с музика и танци” ще се проведе днес в столицата

Днес от 18.00 ч. в културния дом „Искър“, в столицата, ще стартира фестивалът „Да подкрепим …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *