Начална страница / Ремонти и задръствания / Днес пускат движението по бул. „Монтевидео“

Днес пускат движението по бул. „Монтевидео“

Столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова съобщи, че от днес движението по бул. „Монтевидео“ в „Овча купел“ се възобновява. Градският транспорт по маршрутите на автобуси 45 и 73, също.

Фандъкова сподели, че е извършена проверка, съобщавайки, че маркировката на платната е поставена. Към момента все още не е довършена маркировката към прилежащата велоалея, но по думите на кмета работата продължава а днес или утре се очаква да приключат и ремонтно-строителните дейности по тротоарите.

За догодина, ще останат два участъка, поясни Фандъкова и допълни, цитирам „за следващата година – единият от тях, до Горнобански път, и когато приключи метрото, наземните работи, да се разшири и да се довърши там, където в момента се строи метрото“.

Участъкът от бул. „Президент Линкълн“ между бул. „Овча купел“ и ул. „657“, не се очаква да бъде отворен преди месец юни, 2018 г, поради строежа на третият лъч на метрото. Според направеният план-график продължението на столичното метро в района трябва да бъде готово преди 2020 г.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Борисов разпореди ремонт на ски влек „Заека”

От стенограма на правителствено заседание става ясно, че премиерът Бойко Борисов проявява интерес към ски …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *