Начална страница / Ремонти и задръствания / Кои части на столицата ще са без вода днес

Кои части на столицата ще са без вода днес

„Софийска вода” временно ще преустанови водоснабдяването в някои от частите на столицата днес, на 2 април. Съобщението е направено от пресцентъра на дружеството.

Поради монтаж на спирателни кранове на булевард „Александър Стамболийски“ Център ще бъде спряно водоподаването между 10:00 и 18:00 часа на тези клиенти на „Софийска вода”, които живеят в следните райони: по булевард „Александър Стамболийски“ между улица „Димитър Петков“ до улица „Перник“ и карето между булевард „Александър Стамболийски“, улица „Перник“, булевард „Тодор Александров“ и булевард „Инженер Иван Иванов“.

Поради монтаж на спирателен кран на улица „Академик Иван Евстатиев Гешов“ в квартал „Крива река“ ще се наложи да се спре водоподаването между 10:00 и 20:00 часа на тези клиенти на „Софийска вода”, които живеят в някой от следните райони: булевард „Иван Евстатиев Гешов“, улица „Ами Буе“, улица „Богдановец“ и улица „Захари Круша“; улица „Яков Крайков“ между улица „Св. Георги Софийски“ и улица „Богдановец“ и булеварвд „Ген. Тотлебен“ номер 38.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Анита Найденова

Виж също

София - Ботевград ремонт

Започва ремонт на пътя София – Ботевград

Започват ремонтните дейности на път I-1 през прохода Витиня. Шофьорите трябва да се движат с …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *