Начална страница / Ремонти и задръствания / Кои части на столицата ще са без вода днес

Кои части на столицата ще са без вода днес

„Софийска вода” временно ще преустанови водоснабдяването в някои от частите на столицата днес, на 2 април. Съобщението е направено от пресцентъра на дружеството.

Поради монтаж на спирателни кранове на булевард „Александър Стамболийски“ Център ще бъде спряно водоподаването между 10:00 и 18:00 часа на тези клиенти на „Софийска вода”, които живеят в следните райони: по булевард „Александър Стамболийски“ между улица „Димитър Петков“ до улица „Перник“ и карето между булевард „Александър Стамболийски“, улица „Перник“, булевард „Тодор Александров“ и булевард „Инженер Иван Иванов“.

Поради монтаж на спирателен кран на улица „Академик Иван Евстатиев Гешов“ в квартал „Крива река“ ще се наложи да се спре водоподаването между 10:00 и 20:00 часа на тези клиенти на „Софийска вода”, които живеят в някой от следните райони: булевард „Иван Евстатиев Гешов“, улица „Ами Буе“, улица „Богдановец“ и улица „Захари Круша“; улица „Яков Крайков“ между улица „Св. Георги Софийски“ и улица „Богдановец“ и булеварвд „Ген. Тотлебен“ номер 38.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Анита Найденова

Виж също

За 24 часа затварят изцяло отсечката от СУ до паметника Левски

Изцяло се затваря за движение, за повече от 24 часа отсечката от СУ „Климент Охридски“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *