Начална страница / Ремонти и задръствания / Нови ремонти по „Дондуков“, или ремонти след Ремонта

Нови ремонти по „Дондуков“, или ремонти след Ремонта

Няма и месец от официалното завършване на ремонта на бул. „Дондуков“, но отново се налага ремонт подир ремонта,  след като бе подаден сигнал от НПО „Спаси София“. От „Спаси София“ известиха за появата на неравности и дупки, както и за откачени ограничители на прилежащата велоалея. И припомнят, че още по време на ремонтно-строителните дейности многократно бе изказвано мнението, че ремонта не се извършва качествено.

Наблюдават се, както неравни павета по настилката, така и проблеми на места по асфалтовия участък.

От неправителствената организация са абсолютно уверени, че налетите 7 млн. лв. за ремонтирането на „Дондуков“ не са еквивалентни към качеството на свършената работа и се съмняват, че в дългосрочен план няма да се налагат нови и нови „ремонти след ремонта“.

Към момента се работи за отстраняване на появилите се проблемни участъци – извършва се пренареждане на паветата по бул. „Дондуков“.

Още през миналият месец Иво Божков – общински съвет от квотата на реформаторите нарече ремонта на бул. „Княз А. Дондуков“ – „7 милиона лева за един гьол“.

Божков дори качваше в социалните медии снимки на които се вижда, как още при първите дъждове след приключването на дейностите по булеварда, се появяват солидни локви върху пешеходна пътека, нещо което затруднява преминаването на хората, и очевидно е в резултат на неравности по трасето.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

В понеделник пускат движението по бул. „Монтевидео“

Почти приключват дейностите по II-рия етап от разширението на бул. „Монтевидео“. В понеделник (24 септември) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *