Начална страница / Ремонти и задръствания / 35 часа отне ремонта пред „Софийски университет“ в София

35 часа отне ремонта пред „Софийски университет“ в София

На 35-я час от затварянето на кръстовището на Ректората започна полагането на последния износващ пласт асфалт.

За това информира лично кмета на Столична община Йорданка Фандъкова.

Асфалтирането ще отнеме 2 часа. След това кръстовището ще остане затворено, за да може настилката да изстине и да бъде положена пътна маркировка. Рано сутринта утре, 13 август, кръстовището на Ректората ще бъде отворено за движение.За изграждане на нови трамвайни релски от утре ще бъде затворено кръстовището на ул. “Граф Игнатиев” и ул. “Г. С. Раковски”. Тролей №9 ще минава по бул. “Васил Левски” до началото на септември, когато трасето на трамваите трябва да е завършено.

От днес е затворено движението по бул. “България” между бул. „Акад. Ив. Гешов” и бул. “Гоце Делчев”. В момента се фрезова старата настилка на пътното платно в посока “Бояна”. След това започва полагането на хидроизолация на подлеза на спирка пл. “Ручей”. За Ваше удобство, моля, използвате за движение бул. „Черни връх” и бул. „Цар Борис III”.Припомням, че от днес трамвай №7 се движи по маршрута си и с него се преминава безпрепятствено през зоната на ремонта.

На 13-ти август започва ремонтът на бул. Арсеналски“ между бул. „Черни връх“ и бул. „Петко Каравелов“ – утре движението в участъка само ще бъде стеснено, тъй като стартираме с ремонт на тротоарите.
Започнахме и цялосното преасфалтиране на ул. “Цар Симеон” между бул. “Хр. Ботев” и ул. “Опълченска”, след като преди дни завърши подмяната на водопровода от “Софийска вода”.

Извиняваме се на всички, на които причиняваме неудобства с ремонтните дейности в София, но целта ни да работим максимално интензивно през август и до 15 септември да приключим всички големи обекти.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Столица.bg

Виж също

Заради снимките на филма „Патрулки“ ще има промени в столичното движение

След големият успех на българският филм „Посоки“ на Стефан Командарев, започна и работата по втори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *