Начална страница / Събития и свободно време / Екоравновесие организира осиновителска кампания в парк Заимов
Осиновителска кампания - Екоравновесие
Източник: Бандата на 1500-те

Екоравновесие организира осиновителска кампания в парк Заимов

Екипите на общински приют „Екоравновесие“ в с. Горни Богров организират събитие, което да стимулира столичани да си осиновят кученце. Кампанията е под наслов „Кучешко вълнение“ и има концепция за морски привкус, което ще остане изненада за посетителите. Събитието ще се състои на 30 юни, събота, от 16:00 до 20:00 часа в парк Заимов. В организацията на проекта участват и доброволците от „Бандата на 1500-те“, както и представители на Sofia Touch Team.

В деня на събитието посетителите ще могат да се запознаят с част от четирикраките обитатели на приюта. Организаторите са се подготвили с много изненади, украса и добро настроение.

Все по-често в София се организират различни мероприятия, чиято цел е да покажат на българските граждани, че безпородните кучета са също толкова умни и очарователни, както породистите си братя и сестри. От няколко години насам осиновяването на кученце от приют набира все повече популярност.

По време на кампанията всеки, който отговаря на критериите за осиновител, може да се сдобие с верен приятел за цял живот.

Линк за кампанията: Кучешко вълнение – събитието

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Габриела Евтимова

Виж също

Повече от 7 000 мотористи се включиха в нощното каране в столицата

Повече от 7 000 мотористи снощи преминаха в уникално шествие по улиците на столицата, призовавайки за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *