Начална страница / Събития и свободно време / Съвместен концерт на създателите на българския пънк рок и ню уейв

Съвместен концерт на създателите на българския пънк рок и ню уейв

Култовите за българската ундърграунд култура групи „Контрол”, „Хиподил”, „Нова генерация” и „Ревю” ще изнесат изключителен концерт в столицата

 

Отбелязват 30 години от създаването на групите

Мотото на рок спектакъла е „Въпреки всичко!“. Почти 40 музиканти ще вземат участие в него. Те ще са от любимите на хората от 80-те и 90-те години на миналия век творци. Макар че са имали трудности през годините, в почти истинските си състави те ще изнесат концерта в зала „Арена Армеец“. Така и четирите състава ще отбележат своя 30-годишен юбилей.

От „Контрол“ в концерта ще вземат участие: Стоян Тенев-Тони, Владимир Попчев-Унгареца, Красимир Неделин-Крезо, Огнян Кьосовски-Оги, Кольо-Гилъна и Иван Гатев; от „Хиподил“: Лъчезар Маринов, Петър Тодоров, Венцислав Мицов, Светослав Витков и Венцислав Лозанов; от „Нова Генерация“: Александрина Александрова – Тери, Екатерина Атанасова, Кристиян Костов, Симеон Воев и Михаил Пешев; от „Ревю“: Кристина Серафимова, Милена Славова, Васил Гюров, Веселин Йовчев и Деян Драгиев-Даката.

Изключителният концерт ще бъде на 21 април (събота). На терен билетът ще струва 35 лв., а за седящо място 40 лв. В деня на концерта цените на билитите ще са 45 и 50 лв.

За билети – тук.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

мажоретки на световното по волейбол

Дъщерята на Косьо Филипов беше мажоретка на Световното по волейбол (СНИМКИ)

Дъщерята на журналиста Косьо Филипов – Елия беше мажоретка на Световното първенство по волейбол. Заедно …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *