Начална страница / Събития и свободно време / Съвместен концерт на създателите на българския пънк рок и ню уейв

Съвместен концерт на създателите на българския пънк рок и ню уейв

Култовите за българската ундърграунд култура групи „Контрол”, „Хиподил”, „Нова генерация” и „Ревю” ще изнесат изключителен концерт в столицата

 

Отбелязват 30 години от създаването на групите

Мотото на рок спектакъла е „Въпреки всичко!“. Почти 40 музиканти ще вземат участие в него. Те ще са от любимите на хората от 80-те и 90-те години на миналия век творци. Макар че са имали трудности през годините, в почти истинските си състави те ще изнесат концерта в зала „Арена Армеец“. Така и четирите състава ще отбележат своя 30-годишен юбилей.

От „Контрол“ в концерта ще вземат участие: Стоян Тенев-Тони, Владимир Попчев-Унгареца, Красимир Неделин-Крезо, Огнян Кьосовски-Оги, Кольо-Гилъна и Иван Гатев; от „Хиподил“: Лъчезар Маринов, Петър Тодоров, Венцислав Мицов, Светослав Витков и Венцислав Лозанов; от „Нова Генерация“: Александрина Александрова – Тери, Екатерина Атанасова, Кристиян Костов, Симеон Воев и Михаил Пешев; от „Ревю“: Кристина Серафимова, Милена Славова, Васил Гюров, Веселин Йовчев и Деян Драгиев-Даката.

Изключителният концерт ще бъде на 21 април (събота). На терен билетът ще струва 35 лв., а за седящо място 40 лв. В деня на концерта цените на билитите ще са 45 и 50 лв.

За билети – тук.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

В София ще свири най-бързият пианист в света

Питър Бенс, световно известният виртуоз на пиано, ще изнесе концерт в София на 29 октомври …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *