Начална страница / Събития и свободно време / Времето и предстоящите събития на 12 октомври в София
Снимка: pixabay

Времето и предстоящите събития на 12 октомври в София

Времето на 12 октомври

Днес, 12 октомври, ще преобладава разкъсана облачност. Сутринта отново ще има условия за мъгли и ниска облачност. За района на София облачността ще е разкъсана с минимална температура 6 и максимална температура 20 градуса, информира  Prognozata.bg.

Предстоящи събития за 12 октомври в София

12.00 часа В зала „Запад“ на Народното събрание парламентарната Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите организира кръгла маса на тема „Възможности за реимбурсиране на кислородолечението в домашни условия’’.

 

10.00 часа В зала „Триадица II” на Гранд Хотел София ще се проведе конференция на тема „Обединеният консерватизъм – ключовата посока в развитието на България“. Съдомакини на събитието ще бъдат евродепутатът и председател на ПП „Презареди България” Николай Бареков и лидерът на ПП „Атака” Волен Сидеров. В рамките на събитието ще бъде представено социологическо проучване за влиянието на консерватизма у нас, изготвено от „Институт за модерна политика”. Данните ще бъдат изнесени от Борислав Цеков – доктор по конституционно право и основател на научно-изследователския център.

11.00 часа В зала „Проф. Марин Дринов“ на БАН ще се проведе тържествено събрание по случай 149 години от създаването на Българската академия на науките и 180 години от рождението на проф. Марин Дринов. От 12.30 часа в централното фоайе на Българската академия на науките ще бъде открита изложба, която разкрива основните моменти от живота и дейността на проф. Марин Дринов, организирана от Научния архив на БАН.

13.00 часа В кафaнa „Стефанович“ ще се проведе мероприятието „Царибродска шушеница 2018“.

17.00 часа Пред Министерски съвет ще се проведе протест срещу намерението за изгонване от страната на Татяна и Анна от Лисичанск – майка и дете от Украйна, потърсили убежище у нас от въоръжения конфликт в страната си.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата


Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

СУ "Св. Климент Охридски"

Симпозиум посветен на Достоевски ще се състои в София

Над 50 учени от 16 държави ще разглеждат човекът като проблем и обект на изображение …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *