Начална страница / София 2018 / Над 10 млн. лв. нужни за цялостен ремонт на театър “София”

Над 10 млн. лв. нужни за цялостен ремонт на театър “София”

Европейско съфинансиране ще бъде единствената надежда за ремонт на театър София към този момент. Нужни са над 10 милиона лева за основния ремонт, който се планира. Това са думите на заместник кмета на София по финансите Дончо Барбалов
 “Тази година ще търсим финансиране и се надяваме догодина да започне ремонта. Ще бъде подменено осветлението, сцените, може да се каже, че ще имаме направо нов хубав театър”, каза Барбалов.Към изказването си заместник кметът допълни, че към момента текат и ремонти на над 20 училища на територията на Столична община.
Бяха обсъдени и някои ключови теми като учеличаване на данъците в столицата, санирането на сгради и др. Гражданите на София пък поискаха да има денонощен градски транспорт на разположение, както и сума за ремонт на тротоари, възлизаща на над 25 милиона лева. Думите на Даниела Гълъбова бяха свързани с канализацията в Бусманци. Тя отправи критика, свързани с бюджета, в който няма нищо за тази поредна година. Тя призова общинарите на отидат в селото и да видят какви локви се образуват около детските заведения.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Ивайло Ангелов

Виж също

Хотел „Радисън“ стана InterContinental Sofia

Световната верига хотели InterContinental Hotels & Resorts стъпи на българския пазар на мястото на хотел …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *