Начална страница / София / Утре гражданите на София да използват градския транспорт – призова Столична община

Утре гражданите на София да използват градския транспорт – призова Столична община

На среща с журналисти по повод взетите мерките по време на  Българското председателство на Съвета на ЕС, зам.-кметът на София Евгени Крусев съобщи за призива на Столична община – гражданите да използват градския транспорт утре, тъй като тогава ще е тържественото стартиране на председателството. Очакват се вероятни затруднения в движението.

Агенция „Фокус“ цитира зам.-кметът:„Във връзка с официалната церемония по откриване на председателството от днес влизат в сила ограничения в паркирането в центъра на София – както по улиците около Народния театър, така и при Синята зона на пл. „Княз Александър І“. От утре ще има и ограничение в придвижването в този периметър. Апелираме да се използва метрото, градският транспорт. Ще има готовност да се реорганизира градският транспорт, така че да бъдат на еднакви интервали и да не се получава струпване и пътниците да усетят възможно най-малко затруднението.“

Крусев каза, че с МВР имат пълна съгласуваност на действията за по-бърза реакция. Той допълни, че има заявени протести, които ще минат по главните улици. За движещите се по бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Васил Левски“, ул. „Раковски“ трамваи се очаква да настъпят промени в маршрута им. Поради тава, ще бъде направено всичко необходимо гражданите да са информирани навреме.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Тази вечер спират движението около Площад на авиацията

Заради провеждане на спортно събитие, от  17.30 ч. до 23.00 ч. днес ще бъде забранено …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *