Начална страница / Столична община / Двама общински съветници днес празнуват рожден ден! Честито!

Двама общински съветници днес празнуват рожден ден! Честито!

Общинските съветници Анна Стойкова и Станил Станилов днес имат рожден ден. Двамата приемаха поздравления от колегите си преди започването на сесията на СОС. Да са здрави, щастливи и успешни бяха сред пожеланията към тях. Почерпката бе отложена след приключване на сесията.

Стойкова е член на ГЕРБ. Родена е в гр. Гоце Делчев. Завършва висшето си образование през 1988 г. във ВХТИ, София със специалност „Химична технология на дървесината“. В СОС тя е заместник-председател на постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори, член на комисия по устройство на територията, архитектура, достъпна среда и жилищна политика и на комисията за децата, младежта и спорта. Анна Стойкова има приемна в район Банкя.

Станил Станиславов Станилов навършва днес 46 години. Той е член на „Атака“, а в СОС в групата на „Патриоти за София“. Общинският съветник е магистърът по история и е член на постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, на комисията по финанси и бюджет и на комисията по здравеопазване и социална политика. Всеки петък Станилов, който е син на депутата от ОП Станислав Станилов има приемна в централата на „Атака“.

Столица.bg пожелава на рождениците да са здрави, търпеливи и успешни!

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Столичен инспекторат чисти графити

С царевица чистят спирки и витрини от графити

До момента няма хванат нито един злосторник, казаха пред Столица.bg от Столичния инспекторат Над 300 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *