Новини от 15.02.2019

comment 0
visibility 360
София

Новините в София: Най-важното за деня, 15 февруари 2019 г.

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 15 февруари 2019 г. ЧЕЗ ще прекъсне временно електрозахранването в някои части на София-град и Софийска област Ще има планирано прекъсване на електрозахранването на територията обслужвана от ЧЕЗ в периода между 18 и 22 февруари в София-Град и Софийска област. Над 10 хиляди лева са откраднати от клон на ДСКНасочил  пистолет към него с думите: парите и валутата, след това го е напръскал със спрей. Изплашеният охранител успява да стигне до паник бутона и да го натисне. Заради стреса, който е преживял той не си спомня друго, но разказа, че клонът на банка ДСК е много оборотен и посещаван от много хора. Според него човека, който го е напръскал е следял банката и е знаел, че там има пари и валута. Какво прави МЗ: 20 години банята в Княжево тъне в разруха Още една минерална баня в София е на път да бъде заличена от историята на града. Това е сградата в кв. Княжево. За съществуването й има данни от турския пътешественик Евлия Челеби, който посещава София през 1652-1653 г.  Българо-френски екип успешно оперира 4-годишно момиченцеМинути след нея двамата неврохирурзи са започнали операцията и на 18-годишно момче. Двете българчета имат  артериовенозни малформации. Интервенцията е много сложна и ако не бяха оперирани днес от българо-френския тандем трябваше да отидат на лечение в чужбина.  Жандармерията дими повече и от стар Икарус (`ВИДЕО)И със 100% обновяване на автопарка в Столичния градски транспорт, с нова метро линия, нови електробуси, трамваи и тролеи пак ще има кой да замърсява въздуха в София. Видео на движеща се пушилка на автомобил на жандармерията в София бе публикувано в социалната мрежа. НСО забрани дронове на тържеството за 146 г. от гибелта на Левски Техниката ще бъде разположена на бул. Янко Сакъзов при Словашкото посолство до 16 ч. След това няма да се допускат екипи. Журналистите пък ще имнават през специално определен контролен пропусквателен пункт на бул. Левски. 5 деца с морбили в столичната болница "Света Анна" Общо 5 деца от Разлог заразени с морбили са настанени в Инфекциозното отделение на столичната болница "Света Анна", съобщиха от здравното заведение. Децата са на възраст от 8 месеца до 3 години и не са в тежко състояние . Това обясни  началникът на отделението  д-р Петър Петров.

comment 0
visibility 427
табела

Временна организация на движението около стадион „Васил Левски”

В неделя на 17 февруари ще се въведе временна организация на движението около Национален стадион „Васил Левски” в София. Причината е провеждане на футболна среща. Това съобщиха от Столична община. Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:  - От 08.00 до 17.00 часа при сектор „Г” на Националния стадион „Васил Левски”;  - От 10.00 до 17.00 часа на моста пред Национален стадион „Васил Левски”.  От 14.00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:  - ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;  - бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;  - бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”. 

comment 0
visibility 891
ДАНС

Дълги опашки пред ДАНС заради нов закон

Дълга опашка от хора днес се изви пред Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Причината е крайният срок да изпратят плановете за обучение на служителите си десетки хиляди фирми, банки, одитори, адвокати и нотариуси, застрахователи, обменни бюра, брокери на имоти, кметове, партии, фондации и спортни клубове през 2019 г. 35 категории лица и институции трябва да имат годишен "план за въвеждащо и продължаващо обучение на служителите си за запознаването им с изискванията на нов закон. През март м.г. беше приет Закон за мерките срещу изпиране на пари. Според правилника за прилагането му, подаването на плановете става всяка година. Ще има и глоби. Всяка компания трябва да изготви свои вътрешни правила. За физически лица глобата ще бъде от 1000 до 10 хил. лева, а за фирми - от 2000 до 20 хил. лв.

Реклама
comment 0
visibility 445
Нови Искър

Проведе се дискусия за изготвяне на устройствен план за участъка от „Северна скоростна тангента“ до околовръстното (СНИМКИ)

Проведе се заключителна дискусия за изготвяне на задание на подробен устройствен план за бул . „Рожен“ в участъка от „Северна скоростна тангента“ до „Софийски околовръстен път“, в рамките на землището на кв .Славовци , гр .Нови Искър - този участък. На нея са присъствали кметът на район Нови Искър Даниела Райчева, както и заместник-кметът на района. Главният архитект на район "Нови Искър" - арх . Станислав Михайлов е запознал жителите с подробности за проекта. Присъстващите граждани са изслушали всички представени предложения. Те следват да бъдат описани и изпратени на възложителя  на заданието. Първата такава среща се е провела на 24 януари, когато са били представени подробности за този проект. Тогава са били изслушани предложенията на жители на района, които да бъдат заложени при изготвянето на задание за проекта към изпълнителя.

comment 0
visibility 696
Катастрофа

Катастрофа на "Цариградско шосе"

Станала е катастрофа между два леки автомобила на "Цариградско шосе" посока "Дружба" при надлеза на Тех парк, съобщават очевидци в социалната мрежа. Инцидентът е станал в около 17.45 ч. Няма данни за пострадали хора. На път са Спешна помощ и полицията. На място ще се установи каква е причината за удара. В момента е час пик и движението може да стане натоварено в този район. Ако имате възможност изберете алтернативен маршрут.

comment 0
visibility 464
ЕК

ЕК отпуска за София и още 5 града 10 мил евро за по-чист въздух, транспорт и велоалеи

Европейската  комисия ще инвестира безвъзмездно 10 млн . евро  за за замяна на замърсяващите въздуха отоплителни печки на дърва и въглища с алтернативни. Също така за закупуване на електрически превозни средства за градския транспорт  и изграждане на велоалеи . Градовете, които ще получат финансирането са София, Велико Търново, Бургас, Русе, Монтана и Стара Загора.   Избрани са точно тези български градове, в които живее почти една трета от населението на страната. Общините ще трябва да разработят стратегии и програми, с които да се подпомогне подобряването чистотата на въздуха. Те трябва да намерят и начин за набавянето на по-малко замърсяващ градски транспорт.     В края на 2018 г. от екомиинстерството  съобщиха, че отпускат по сегашната оперативна програма "Околна среда" безвъзмездни 111.442 млн . лв . на Столична община, Бургас, Видин, Димитровград, Монтана, Пловдив и Смолян за смяна на стари печки на въглища с по-екологично отопление. Програмите трябва да бъдат реализирани за 54 месеца

comment 0
visibility 405
Локомотив

В БДЖ не е получавано писмо с предложение за помощ по ремонтира на парния локомотив

В „Холдинг БДЖ” ЕАД и дъщерните дружества не е получено писмо с намерение да бъде оказана техническа и материална помощ за извършване на ремонт на парния локомотив на територията на Локомотивно депо София. Това съобщиха от дружеството във връзка с появила се информация в общественото пространство, че исторически парен локомотив ще бъде реставриран в България. Близо 100 тонен локомотив от Третия райх ще бъде докаран и реставриран в София. Очаква се той да пристигне с кораб по река Дунав, защото е много тежък за да се транспортира по друг начин. Ремонтът, който е на стойност близо половин милион евро, ще се извърши в жп завода в София. Локомотива който на близо 87 годити, е използван около 20 години като музеен експонат, за да стигне до виенското пристанище Фройденау той е пуснал по ресни, за да може да бъде качен и да отплава за България.

comment 0
visibility 275
Митьо Очите

Митьо Очите ще бъде екстрадиран тази вечер от Истанбул в София

Екстрадират Димитър Желязков под конвой с редовен полет от Истанбул. Той ще бъде доведен, след като местните власти ще го предадат на българските на летище "Ататюрк". Самолетът, с който Митьо Очите пристига, каца тази вечер на летище София. Той прекара 6 месеца в местен арест преди турските съдебни власти да уважат искането на главния прокурор да бъде екстрадиран в България. Когато пристигне, той ще бъде заведен под конвой в ареста на Националната следствена служба. Там предстои да му бъдат повдигнати вече лично обвинения за организирана престъпна група за изнудване, палежи и наркоразпространение. Припомняме, че Желязков бе арестуван в Истанбул в началото на август миналата година, след като бе обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол. Турският съд разреши екстрадицията му в края на октомври.

comment 0
visibility 489
Св. Анна болница

5 деца с морбили в столичната болница "Света Анна"

Общо 5 деца от Разлог заразени с морбили са настанени в Инфекциозното отделение на столичната болница "Света Анна", съобщиха от здравното заведение. Децата са на възраст от 8 месеца до 3 години и не са в тежко състояние . Това обясни  началникът на отделението  д-р Петър Петров.   Той коментира, че децата са лежали в районна болница  с друг тип заболявания. Чак, когато едното  от тях се е обринало , инфекцията се е разпространила .   Докторът казва, че минималният период за лечение е 5 дни , в който би трябвало да има вече отговор и вероятно развитие, но тъй като имат други съпътстващи заболявания, трябва да се лекуват и тях. Това води до по-дълъг период на лечение.  

comment 0
visibility 654
Автобус

До седмица ще бъдат предложени мерки за справяне с недостига на шофьори в Столичен градски транспорт

До седмица ще бъдат предложени конкретни мерки за справяне с недостига на шофьори в Столичен градски транспорт. Ще се дадат и предложения за намаляване на полагания извънреден труд. Това съобщиха от Съюза на  транспортните синдикати, след като беше проведена среща между тях, президента на КНСБ  Пламен Димитров и директорите на дружествата в системата на градския транспорт.   Синдикалистите посочват, че в момента средната брутна заплата в столичния електротранспорт  е малко над 1538 лева, а на водачите е 1780 лв .. При нормативно опредено заплащане за нощен труд 0.25 лв /час работещите в общинските дружество получават по 1.48 лв . При фиксирана в Кодекса на труда надбавка за трудов стаж от 0.6 %, при тях е договорена ставка от 1%, а годишният отпуск е 21 дни плюс до 12 дни допълнителен.   Припомняме, че се проведе Мирен протест, чрез носене на жълти жилетки от служителите на Столичен електротранспорт . Недоволството  идва след последните катастрофи с градския транспорт  в столицата и разразилия се скандал с работното време,липсата на почивки и лошите битови условия на работа.

comment 0
visibility 735
среща-район Илинден

Жители на "Захарна фабрика" ще пишат на премиера за санирането (СНИМКИ)

Жители на жк Захарна фабрика ще пишат писмо до Бойко Борисов за по-бързо отпускане на средства за саниране на жилищните блокове в район Илинден. Десетки управители на етажни собствености се срещнаха с кмета на район Илинден Иван Божилов. Те обсъдиха с него желанието си да напишат писмото до премиера, с което да поискат отпускане на средства  за саниране  на жилищни блокове по Националната програма за енергийно обновяване.   Представителите Сдруженията обясниха, че всички 23 блока в квартала са подали заявления за саниране  и са получили одобрение на първи етап, като предстои отпускането на средства. Те коментираха, че това е нужно, тъй като сградите в този район са едни от най-старите. Кметът на района е обещал напълно да съдейства за комуникацията между тях и Министерски съвет, съобщават от районната администрация.   В края на срещата, гражданите благодариха на кмета Божилов за реализирането на много големи проекта в квартала. Скоро беше обновена 179-а детска градина "Синчец", както и за обновените междублокови  пространства в жилищния комплекс.

comment 0
visibility 411
Новия парк в Младост 3

Почистване на клони в Младост 3 смути граждани (ВИДЕО)

Багер започна да почиства клони в незасторена площ в Младост и това съзадед голяма тревога на местните жители, които бяха забелязали машината. Видео в социалната мрежа с машината, която премахма изсъхнали клони определено създаде смут сред жителите на Младост. Според авторката е започнало изграждането на новия парк в Младост 3. Тя допълва, че това пространството в района е собственост на военните, зад църквата, където по проект се унищожава само саморасла растителност и храсти. Столица.bg се свърза с временно изпълняващия кмет на район Младост арх. Русев. Той обясни, че парк не се изгражда, а е издал заповед само за почистване на клони и изсъхнала растителност. Кметът допълни, че в близост има частен имот, в който собственикът си работи. Според арх. Русев багерът е бил в частния имот. През 2018 г. след лично разпореждане на премиера Бойко Борисов, е спряна скандалната продажба на имот, бивша собственост на Министерство на отбраната. Голям терен с площ 17 148 дка, намиращ се след храм „Рождество Христово“ и ул. „Жечо Гюмюшев” в „Младост“ 3.  Тогава правото на собственост е безвъзмездно прехвърлено от Областната управа към Столична община, за изграждането на нов парк в Младост. Като бе подписан меморандум за сътрудничество с ректора на Лесотехнически университет проф. Илиев. Основната идея на това сътрудничество бе студенти с иновативно мислене да предложат своите проекти за парк на въпросното пространство.  Зелената зона в Младост 3 трябва да е готова през 2019 година, и да бъде с уникална архитектура, която отговаря на всички съвременни изисквания за парково пространство, безопасен и забавен за децата, комфортен за възрастните.

comment 0
visibility 917
Линейка

20 годишен с опасност за живота след катастрофа

Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя между селата Голяновци и Драговищица, съобщиха от ОДМВР - София. Инцидентът се е случил на 14 февруари т. г. около 5 сутринта. След подаден сигнал, на мястото са пристигнали Спешна помощ и полиция. На мястото на пътния инцидент е установено, че лека кола "Опел корса" е катастрофирала извън платното. 20-годишинят шофьожр е с мозъчна травма. Откаран е в най-близката болница. Не става ясно каква е причината за инцидента и дали шофьорът е употребил алкохол. Няма данни за други пострадали хора. Образувано е досъдебно производство.

comment 0
visibility 1072
Неврохирургична операция

Българо-френски екип успешно оперира 4-годишно момиченце

Близо два чака продължи операцията на мозъка на 4-одишно момиченце в неврохирургията на столичната болница "Св. Иван Рилски". Интервенцията бе извършена от доц. Станимир Сираков и френският му колега проф. Шарбел Монайе. Операцията е завършила успешно, потвърдиха пред Столица.bg от болницата. Минути след нея двамата неврохирурзи са започнали операцията и на 18-годишно момче. Двете българчета имат  артериовенозни малформации. Интервенцията е много сложна и ако не бяха оперирани днес от българо-френския тандем трябваше да отидат на лечение в чужбина. Медиците са използвали eндоваскуларна емболизация, при която достъпът до патологичните съдове се осъществява чрез артерия на крака.

comment 0
visibility 1509
Полиция

СДВР провежда мащабна акция за дилъри в София

Мащабна акция за дилъри и издирвани лица се провежда в момента в София. Операцията е на СДВР, съобщава „Монитор“. Екипи на полицията има на възлови места в столицата и се проверяват граждани и съмнителни лица. Правят се справки на лични документи и обиски. Спират се за проверка и автомобили. В сградата на Националната полиция в момента продължава Национално съвещание на ръководния състав.

comment 0
visibility 255
Полицейска кола

57 годишен мъж е задържан за притежание на незаконно оръжие

При специализирана полицейска операция са били открити и иззети незаконно оръжие и боеприпаси. Това се случва след проверка на частен имот в село Стамболово , Софийска област, съобщиха от ОДМВР -София.   В къщата са открити ловна пушка и 11 боеприпаси за нея. Те са иззети, тъй като притежателят няма разрешително за притежание, корто да представи. 57-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа и е образувано досъдебно  производство.

comment 0
visibility 450
Театър София

За първи път на родна сцена "Съгласие" в театър "София"

Внукът на великия бас Николай Гяуров - Мартин излиза в премиерата на "Съгласие" от Нина Рейн в театър София на 15 март т. г. Пиесата е за първи път на българска сцена, при това след по-малко от две години от първата премиера в Лондон. Постановката бързо се превърна в хит и следващият месец е на родна сцена. Режисьор е Недялко Делчев, а преводач Матей Тодоров. В "Съгласие" играят и актьорите Неда Спасова, Росен Белов, Силвия Петкова, Мартин Димитров, Ирина Митева, Невена Калудова. Театралното сдружение "Хелиотроп" със спектакъла "Съзвездия" от Ник Пейн, режисьор Йордан Славейков ще гостува на театър София на 18 март т. г. на камерната сцена. Зрителите могат да се насладят на играта на Невена Николова и Васил Михайлов. Постановката разказва за необикновенна любовна история, паралелни вселени и пчели. Чаровната Лилия Маривял и Ириней Константинов може да се гледат в "Развратникът" на Е. Е. Шмит, под режисурата на Стоян Радев. Участват още Петя Силянова, Симона Халачева, София Маринкова и Стефан Кондров.                 01.03. петък 19 Г НОЩТА НА 16-ТИ ЯНУАРИ02.03. събота 11 Г ПИПИ02.03. събота 19 К АПЕТИТ ЗА ЧЕРЕШИ05.03. вторник 19 Г ОЛД СЕЙБРУК И ПОСЛЕДНИЯТ СТРАСТЕН ЛЮБОВНИК - с титри на английски език06.03. сряда 19 Г РАЗВРАТНИКЪТ 07.03. четвъртък 19 Г СКАЧАЙ! - с титри на английски език08.03. петък 19 Г ТИРАМИСУ - с титри на английски език 09.03. събота 19 Г ПАЛАЧИ - с титри на английски език10.03. неделя 19 Г ГОСПОЖА МИНИСТЕРШАТА12.03. вторник 19 Г АННА КАРЕНИНА - с титри на английски език13.03. сряда 19 Г ЕМИГРАНТСКИ РАЙ - с титри на английски език15.03. петък 19 Г СЪГЛАСИЕ - Премиера16.03. събота 11 Г МЕРИ ПОПИНЗ16.03. събота 19 Г ЖЕНИТБА - с титри на английски език17.03. неделя 11 Г ПИТЪР ПАН - с титри на английски език17.03. неделя 19 Г АЛОНСО - с титри на английски език18.03. понеделник 19 К Гостува ТС Хелиотроп - СЪЗВЕЗДИЯ19.03. вторник 19 Г ПАРИЖКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА - с титри на английски език20.03. сряда 19 Г РЕВИЗОР21.03. четвъртък 19 Г ПАЛАЧИ - с титри на английски език22.03. петък 19 Г ЗАКАЧАНЕ23.03. събота 11 Г МАЛКАТА МОРСКА СИРЕНА23.03. събота 19 Г РАЗВРАТНИКЪТ24.03. неделя 11 Г ПИПИ24.03. неделя 19 Г ТИРАМИСУ - с титри на английски език26.03. вторник 19 Г ФРАНКЕНЩАЙН - с титри на английски език27.03. сряда 19 Г ЕМИГРАНТСКИ РАЙ - с титри на английски език28.03. четвъртък 19 Г СЪГЛАСИЕ29.03. петък 19 Г НОЩТА НА 16-ТИ ЯНУАРИ – 50-то представление30.03. събота 11 Г РОНЯ, ДЪЩЕРЯТА НА РАЗБОЙНИКА30.03. събота 19 Г ОЛД СЕЙБРУК И ПОСЛЕДНИЯТ СТРАСТЕН ЛЮБОВНИК - с титри на английски език31.03 неделя 11 Г ПИТЪР ПАН - с титри на английски език31.03 неделя 19 Г ГОСПОЖА МИНИСТЕРШАТА      

comment 0
visibility 33136
ЧЕЗ

ЧЕЗ ще прекъсне временно електрозахранването в някои части на София-град и Софийска област

Ще има планирано прекъсване на електрозахранването на територията обслужвана от ЧЕЗ в периода между 18 и 22 февруари в София-Град и Софийска област. Това се случва, тъй като ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването. Вижте къде ще се осъществи прекъсване на електричеството: ОБЛАСТ СОФИЯ ГРАД Община БАНКЯ На 18.02.2019 г. /09:00 - 12:15 ч./ - Банкя, Общ. Столична: Венера, Гео Милев, Искра, Цар СимеонНа 18.02.2019 г. /11:00 - 13:15 ч./ - Банкя, Общ. Столична: Гео Милев, Ропотамо, Сакар/Чевена Звезда/, Тинтява/Сърп и Чук/, Търнов Рид/Партизанска/, Цар СимеонНа 18.02.2019 г. /12:00 - 14:15 ч./ - Банкя, Общ. Столична: Гургулят, Петко Д. Петков, Царибродска/Г. Димитров/На 19.02.2019 г. /10:00 - 16:15 ч./ - Банкя, Общ. Столична: Листопад/Пирин/, Странджа, Христо Смирненски, Юрий Гагарин, Юрий ГагаринОбщина ВИТОША На 18.02.2019 г. /09:00 - 11:30 ч./ - София: 76-та, 78-ма /Кв. Симеоново/На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Боянско Езеро, Василашко Езеро, Воденичница /Ал. Пушкин/, Ела/Стоян Стойков/, Елите, Калоянова Крепост/731/, Каменно Здание, Кумата, Оборище, Подграмада, Поп Евстати Витошки /Бр. Бък, Поп Евстати Витошки /Бр. Бък, Ралевица, Сборище, Севастократор Калоян/АлексаНа 18.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Александър Пушкин, Велики Прелом, Карамфил, Михаил ПанталеевНа 19.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: ГрадинаНа 19.02.2019 г. /09:15 - 15:00 ч./ - София: Йордан СтубелНа 21.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Боянско Езеро, Василашко Езеро, Витоша, Воденичница /Ал. Пушкин/, Ела/Стоян Стойков/, Елите, Казаните, Калоянова Крепост/731/, Каменно Здание, Кумата, Оборище, Подграмада, Поп Евстати Витошки /Бр. Бък, Поп Евстати Витошки /Бр. Бък, Ралевица, Сборище, Севастократор Калоян/АлексаНа 21.02.2019 г. /10:00 - 12:00 ч./ - София: Симеоново, Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/На 21.02.2019 г. /11:00 - 13:00 ч./ - София: 70-та /Симеоново/, 72-ра /Кв. Симеоново/, 74-та, 75-та, ИзворНа 21.02.2019 г. /13:00 - 15:30 ч./ - София: В. З. Симеоново - Драгалевци, Зелена Гора, Кв. Симеоново, Симеоново, Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/, Студено Кладенче /Кв. Симеоново/На 21.02.2019 г. /15:00 - 16:30 ч./ - София: 17-та /Кв. Симеоново/, Бор, Роза, Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/Община ВРЪБНИЦА На 18.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: Люлин 1На 18.02.2019 г. /09:45 - 12:15 ч./ - София: Надежда 5, Надежда 5На 20.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ На 21.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч.; 13:00 - 16:30 ч./ На 22.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ - София: Обеля 2Община ИЗГРЕВ На 19.02.2019 г. /09:30 - 14:00 ч./ - София: 151-ва/Изгрев/, Дианабад, Дървеница, Пимен Зографски/Ал. Пеев/На 20.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Дианабад, Никола ГабровскиОбщина ИСКЪР На 18.02.2019 г. /09:00 - 11:00 ч./ - Казичене: Александър Стамболийски, Белица, Васил Левски, Васил Левски/Черв. Армия/, Вп 52150, М. Нпз-Казичене Запад УПИ VIII-4 Кв. 1, Мито Войнишки, Общ. Димитър Благоев, Околовръстен Път, Пв Качиене, Прогрес, Серафим Стоев, Стария Искър, Троянов Път, Фармапарк, Христо Попбожилов, Цар Борис III/Дим. Благоев/, ЯворовНа 18.02.2019 г. /09:00 - 11:00 ч./ - Кривина, Общ. Столична: III - 617, XVIII-98, Балабана/Серафим Стойков/, Божур/Атанас Варадинов/, Витоша/Трайко Тасев/, Градина/3-та/, Демокрация/П. Йосифов/, Дъга/Мило Говедарски/, Зад Село/24-та/, Искър/Кр. Раковски/, Йосиф Обербауер, Лазар Пешев/11/, Латинка/Никола Митев/, Люляк/Янко Кръстев/, М. Лъката ПИ 39791. 6021. 62, Минзухар/Филип Тасев/, Околовръстен Път, Просвета/Христо Мачков/, Равнополски Път/Симеон Нико, Рибарника/Симеон Малинов/, Рила/Станой Тодоров/, Римска Ракла/Ремсова Среща/, Розова Градина/Георги Димит, Ружа/7-ма/, Свети Спас/26-та/, Станцията, Стара Планина/Никола Тасев/, Старата Река/Методи Филипов, Стопански Двор, Странджа/Спас Орехарски/, Тихата/4-та/, Тодор Радунчев, Ул. Демокрация ПИ 475 Кв. 48, УПИ I-619, Кв. 59, УПИ № 15133/666/К. Л. -2-8-ВНа 18.02.2019 г. /09:00 - 11:00 ч./ - София: 1-ва, Кривина, Латинка, Минзухар, Надежда, Нпз Казичане 35239,6109,1926, Околовръстен ПътНа 21.02.2019 г. /09:30 - 14:00 ч./ - София: Дружба 1Община КРАСНО СЕЛО На 18.02.2019 г. /09:15 - 12:00 ч./ - София: ХиподрумаНа 20.02.2019 г. /09:15 - 16:00 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: КоломанОбщина КРЕМИКОВЦИ На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Стара Планина /Сеславци/, Стефан Караджа /Сеславци/, Стопански Двор, Цанко Церковски /Сеславци/На 19.02.2019 г. /13:15 - 13:30 ч./ - Горни Богров: Васил Левски, Люлин/Лиляна Димитрова/, Поп Груйо, Рендова/Толбухин/, Стубела/Ленин/, Трайчо Костов, Трети Март/9 Септември/, Христо Ботев, ШипкаНа 19.02.2019 г. /13:15 - 13:30 ч./ - Долни Богров: 1, 14, 15, 16, 2, 20, 21, 25, 28, 31, 35, 39, 40, 41, Іх-356 Кв. 18, УПИ Іх, Кв. 24На 19.02.2019 г. /13:15 - 13:30 ч./ - София: I-37,42,Кв. 1а, Ботевградско Шосе/Мизия/, Враждебна, Долни Богров, Долни Богров, М. Герено, М. Могилите ПИ 68134. 8592. 182, Стефан Киров, Чепинско ШосеНа 19.02.2019 г. /13:15 - 13:30 ч./ - Яна: БезименнаНа 20.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - Яна: Ул. Св. Ана 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20, Ул. Никола ВапцаровНа 20.02.2019 г. /09:30 - 16:30 ч./ - Яна: 1-май, Яна, ЯнещицаНа 21.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - София: Заводска, Керамична, Христо БотевНа 21.02.2019 г. /09:30 - 16:30 ч./ - Яна: Свети Никола, Ул. Стара ПланинаОбщина ЛОЗЕНЕЦ На 19.02.2019 г. /10:00 - 16:15 ч./ - София: Д-Р Миньо Стоянов /Кръстова Вада/, Димитър Търкаланов, Козяк, Никола Й. Вапцаров, Проф. Милчо Лалков / Лозенец /, Руй ПланинаНа 21.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ На 22.02.2019 г. /09:15 - 15:00 ч./ - София: Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/На 21.02.2019 г. /09:15 - 15:00 ч./ - София: Асен Разцветников/431-ва/, Йордан Бакалов-Стубел/419/, Йордан Стубел/444-та/На 21.02.2019 г. /10:00 - 16:15 ч./ - София: Банат/Курск/, Никола Й. Вапцаров, Орел, Рилски Езера, Сребърна/Първомайска/, Христо ЦеновНа 22.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: Стефан ГечевНа 22.02.2019 г. /10:00 - 16:15 ч./ - София: Банат/Курск/, Данаил Дечев, Кишинев, Козяк, Проф. Милчо Лалков / Лозенец /, Христо ЦеновОбщина ЛЮЛИН На 18.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ - София: Ицках Грациани, Люлин 4, СвогеНа 19.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ - София: Майски Ден, СвогеНа 19.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: Димитър Талев, Люлин, Люлин 10, Петър Дертлиев /Ж. К. Люлин/На 20.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ На 21.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ На 22.02.2019 г. /09:30 - 15:15 ч./ - София: Люлин 7, Майски ДенНа 20.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: 68134. 4356. 509, 722-ра, Европа/Баба Парашкева/, Люлин 1, Обелски Път/Об. Шосе/, Обелско Шосе, ПИ 17,Кв. 47а, Сливница, УПИ XIV-1773, Фортов ПътНа 20.02.2019 г. /10:00 - 12:30 ч./ - София: Люлин, Люлин 3, Царица ЙоаннаНа 22.02.2019 г. /13:00 - 16:15 ч./ - Банкя, Общ. Столична: 11-таНа 22.02.2019 г. /13:00 - 16:15 ч./ - София: Европа/Баба Парашкева/, Обеля М. Язо, Околовръстен Път, Република, Ханчето, Шосе БанкяОбщина МЛАДОСТ На 18.02.2019 г. /08:30 - 16:30 ч./ - София: Горубляне, Искър / Горубляне, Освобождение / Горубляне, Павел Красов / Горубляне, Палма, Пловдивско Шосе, Селището, УПИ ІІІ-1266, Кв. 82 М. Горубляне, Цветна Градина /ГорублянеНа 20.02.2019 г. /08:30 - 16:30 ч./ - София: Горубляне, МладостНа 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - София: Младост 2Община НАДЕЖДА На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Враил, Кумановски Бой, Ломско Шосе, Мартина Падина, Христо Силянов/Бородински Б, Явор/Малчика/, Явор/Цв. Божков/На 20.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - София: Жорж Дантон/Фр. Революция/, Ломско Шосе, Свети Климент, Свети Климент/Ямб. Стачка/На 20.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 22.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1На 21.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Възрожденска, Епископ Евгени Босилков/Бор, Ломско Шосе, Надежда 1На 22.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: Илиянско ШосеОбщина НОВИ ИСКЪР На 19.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - Локорско: Благой Гердин, Братя Лимброви, Димитър Тошков, Дончо Костов, Евлоги Тодоров/11-ти Април/, Костадин Трайков, ЧавдарциНа 20.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - Локорско: Веско Веселинов, Георги Зозов, Данаил Ласков, Димитър Тошков, Илия Манов, Ненко Колев, Петко Симеонов, Славе Турчев, Стопански Двор,Упи 12-582,Кв. 49, Тупик, Турска ЛивадаНа 21.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - Локорско: Богдан Манолов, Гаврил Димитров, Димитър Тошков, Драгоната, Евлоги Тодоров/11-ти Април/, Илия Джагаров, Илия Манов, Петър Белев, ПИ 44224. 5806. 199, Поп Стоил Петков/Партизанск, Поручик Бож. Божилов, Тодор Величков, Тодор Гаджов, Цветан Пешев, Черковна/Калинка Вескова/На 22.02.2019 г. /09:30 - 12:30 ч./ - Мировяне: Васил Левски /Асен Белев/На 22.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - Локорско: Благой Гердин, Братя Лимброви, Георги Зозов, Георги Палев, Евлоги Тодоров/11-ти Април/, Илия Манов, Кирил Банов, Славе Турчев, Христо Витков, Христо МановОбщина ОБОРИЩЕ На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Бул. СитняковоОбщина ОВЧА КУПЕЛ На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: 647-ма/560/Овча Купел/, 749-та/Овча Купел/, Горна Баня, Каменица, Обзор, Овча КупелНа 18.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Ул. Акад. Маджаров 14На 18.02.2019 г. /09:15 - 16:30 ч./ - София: СуходолскаНа 18.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Иван Радоев/Уляна Громова/, Камелия/Христо Ноков/, Народно Хоро, Рождество/Парт. Подвиг/На 19.02.2019 г. /09:00 - 11:15 ч./ - София: 696-та/Овча Купел/, Драгоман, Народно ХороНа 19.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Горна Баня, Д-Р Люба Григорова, Доброволец, Инж. Борислав Огойски/Кр. Вас, Каменист Път, Лазурно Утро, Маркова Баня, Пладнище/Рилски Партизани/, Харманлийско Въстание, ЧардаклияНа 19.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - София: 757-ма/Овча Купел/На 19.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Камелия/Христо Ноков/На 19.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: 659-та/Овча Купел/, Ген. Ковачев, Зелена Ливада, Кукуряк/651-ва/, Лиза Кало, Лиляче/Лиза Кало/, Обиколна, Овча Купел, Овча Купел, Овча Купел 1, Овча Купел 1, Президент Линкълн, Стефан Кънев/Георги Ковачев, Теменужка/653-та/На 20.02.2019 г. /08:30 - 16:15 ч./ - София: Овча КупелНа 20.02.2019 г. /08:45 - 16:15 ч./ - София: 646-та/Овча Купел/, Месечинка/745-та/, Обиколна, Овча Купел 1На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Горна БаняНа 20.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Народен ГеройНа 20.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - София: 742-ра/Овча Купел/, Поглед, Равнище/Кънчо Стоилов/На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Каменица, Славянка, Славянска, Харманлийско ВъстаниеНа 21.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 22.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Овча Купел 2На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: 637-ма/Овча Купел/, 640-та/Овча Купел/, 643-та/Витоша Овча Купел/, 648-ма/Овча Купел/, Бойчо Бойчев, Горна Баня, Дрян/643-та/, Инж. Борислав Огойски/Кр. Вас, Никола Петков/П. Напетов/, Проф. Дочо Леков /636-та Р-Н Витоша/, Харманлийско ВъстаниеНа 22.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - София: 747-ма/Горна Баня/На 22.02.2019 г. /09:30 - 16:15 ч./ - София: Ореховски Дол 7Община ПАНЧАРЕВО На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Бистрица, Общ. Столична: Горски ПътНа 19.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Панчарево: Беликата, Вилна Зона БеликатаНа 21.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Железница, Общ. Столична: В. З Ярема Имот 248 Кв. 27, В. З Ярема УПИ III-289 Кв. 30, В. З. Ярема Ул. 9-та, УПИ ХVI-226, Кв. 25, Ярема/20та/На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Долни Пасарел: Вилна Зона Пасарелско ЕзероОбщина ПОДУЯНЕ На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: Баба Тонка, Григорий Цамблак, Дряновски Манастир, Иван Добровски, Станислав ДоспевскиНа 20.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: Стефан Караджа Бл. 23 Вх. А,БНа 21.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: Стефан Караджа Бл. 23 Вх. В,ГНа 22.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: Хаджи Димитър Бл. 110 Вх. АОбщина СЕРДИКА На 20.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - София: Бенковски, Лазар Михайлов/Хр. Манов/, Напредък, Родна Песен, Родно Село, Родолюбие, ЯшарицаНа 21.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - София: Геле КитовОбщина СЛАТИНА На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Баба Тонка, Григорий Цамблак, Д-Р Иван Селимински, Иван Добровски, Княгиня Косара, Летоструй, Поп Грую, Саранци, Станислав Доспевски, Стоян ПоповНа 22.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - София: 514-та/Слатина/, 515-та/Слатина/, 518-та/Слатина/, 519-та/Слатина/, 520-та/Слатина/, 521-ва/Слатина/Община СРЕДЕЦ На 19.02.2019 г. /08:30 - 16:30 ч./ - София: Васил ЛевскиОбщина СТУДЕНТСКИ ГРАД На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:00 ч./ - София: 21 Ви Век , Висарион Белински, Витоша-Вец Симеоново, Георги Златаров, Дианабад, Йордан Трифонов, Кирил Попов, Малинова Долина, Никола Габровски, Петър Джидров, Симеоновско Шосе , Стефан Младенов, Христо ВакарелскиНа 19.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: 21-ви век, Висарион Белински, Витоша-Вец Симеоново, Георги Златаров, Дианабад, Кирил Попов, Малинова Долина, Никола Габровски, Петър Джидров, Проф. Христо Вакарелски, Симеоновско Шосе , Стефан МладеновНа 20.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - София: Ул. Данаил КрапчевНа 20.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дървеница, Жеко ВойводаНа 20.02.2019 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Ул. Димитър ШишмановНа 21.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: 21-ви век, Висарион Белински, Витоша-Вец Симеоново, Георги Златаров, Дианабад, Дървеница, Жеко Войвода, Йордан Трифонов, Кирил Попов, Малинова Долина, Никола Габровски, Петър Джидров, Симеоновско Шосе, Стефан Младенов, Христо ВакарелскиНа 22.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: 21-ви век, 225-та/454/, 454-та, Висарион Белински, Витоша-Вец Симеоново, Георги Златаров, Георги Златаров, Дианабад, Дървеница, Жеко Войвода, Йордан Трифонов, Кирил Попов, Малинова Долина, Никола Габровски, Петър Джидров, Проф. Георги Златарски/454-Т, Симеоновско Шосе, Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/, Стефан Младенов, Тодор Кожухаров/453-та/, Христо ВакарелскиОбщина ТРИАДИЦА На 20.02.2019 г. /10:00 - 16:15 ч./ - София: Арарат, Флора Кънева, Черни Връх СОФИЙСКА ОБЛАСТ Община Божурище На 18.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 15:00 ч./ - Хераково: III-028096, Кв. 1, IV-028096, Кв. 1, V-028096, Кв. 1, VI-028096, Кв. 1, VII-028073, Кв. 1, Александър Стамболийски (Мах. Бобен), М. Балин Дол, М. Бобен УПИ Х-029062 Кв. 1, УПИ III-393 Кв. 48, УПИ Ix-029062 Кв. 1, УПИ XII-029062, УПИ XxI-342,Кв. 37На 18.02.2019 г. /09:30 - 12:30 ч./ - Златуша: №Ііі А-56 Кв 5, Вилна Зона Витошица, УПИ X-59 Кв. 25На 18.02.2019 г. /12:00 - 14:30 ч./ - Божурище: 022145, VI -002024, Девети Септември, Кв. Девети Септември, Лястовица, ПИ 65 Кв. 9ти Септември, Руен, УПИ V -002004 Кв. 4, УПИ V-02249 Кв. 10, УПИ XII -38 Кв. 3, УПИ XIII -002004 Кв. 4, УПИ Хііі-015133, Феникс, ЩъркелНа 18.02.2019 г. /12:00 - 14:30 ч./ - ГурмазовоНа 18.02.2019 г. /14:30 - 16:00 ч./ На 21.02.2019 г. /09:30 - 14:00 ч./ - Храбърско: ПИ 77400. 91. 16, ПИ 77400. 91. 17, УПИ XxIII-337, ЧерковнаНа 19.02.2019 г. /09:30 - 13:00 ч./ - Божурище: Бор, Дунав, Здравец, Иглика, Кокиче, Струма, УПИ XIx Кв. 14, ЯнтраНа 19.02.2019 г. /12:00 - 15:30 ч./ - Божурище: Георги С. Раковски, Дружба, Европа, Жилища, Заимов, Иван Вазов, УПИ I, Кв. 23-А, УПИ II Кв. 35, УПИ XI-719 Кв. 58, Христо БотевНа 20.02.2019 г. /10:00 - 15:00 ч./ - Хераково: V-130086, М. Савина Водиеница 75, УПИ ХV-545, Кв. 70, М. КантонОбщина Ботевград На 20.02.2019 г. /10:15 - 15:30 ч./ - Боженица: 319004, Долапището, махала Барбушовци, махала Близнаковци, махала Брусен, махала Върха, махала Ганинци, махала Дончовци, махала Кръста, махала Мурта, махала Павловци, махала Пейчовци, махала Пелиница, махала Плоча, махала Томовци, махала Урвич, махала Усойната, Стопански Двор, УПИ XI-71,Кв. 7, Х-38, Кв. 41На 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Боженица: Долапището, махала Близнаковци, махала Брусен, махала Дончовци, махала Кръста, махала Мурта, махала Плоча, махала Урвич, махала УсойнатаНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Новачене, Общ. Ботевград: III-709,Кв. 38, Аспарух, Борис I (Методи Антонов), Васил Друмев, Дондуков, Дунав, Ивайло, Медвен, Опълченска, Рударка, Христо БотевНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - РашковоНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Скравена: КойдановецНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Ботевград: Зелин-10-А, Зелин-19-А, Зелин-20-А, Зелин-22-А, Зелин-25-А, Зелин-26-А, Зелин-30-А, Зелин-31-А, Зелин-34-А, Зелин-36-А, Зелин-7-А, Зелин-Д-Р Асен Златаров, Зелин-Леската, Казармен, Курорт Зелин, Стубеля, УПИ IV-737. 75, ЧеканицаНа 18.02.2019 г. /08:30 - 15:00 ч./ На 19.02.2019 г. /08:30 - 15:00 ч./ На 20.02.2019 г. /08:30 - 15:00 ч./ На 21.02.2019 г. /08:30 - 15:00 ч./ На 22.02.2019 г. /08:30 - 15:00 ч./ - Трудовец: 563032 М-Ст Пазарника, Вилна Зона, ЛозятаНа 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Ботевград: Бузлуджа, В. З. Зелин,Ул. 4-та 1, Зелин, Зелин-10-А, Зелин-13-А, Зелин-14-А, Зелин-16-А, Зелин-17-А, Зелин-18-А, Зелин-19-А, Зелин-20-А, Зелин-22-А, Зелин-25-А, Зелин-26-А, Зелин-30-А, Зелин-31-А, Зелин-34-А, Зелин-35-А, Зелин-36-А, Зелин-36-А, Зелин-38-А, Зелин-4-та, Зелин-5-та, Зелин-7-А, Зелин-7-А, Зелин-А, Зелин-Д-Р Асен Златаров, Зелин-Д-Р Асен Златаров, Зелин-Комката, Зелин-Леската, Зелин-Средния Път, Зелин-Тодор Петров, Зелинград, Каблешков, Казармен, Курорт Зелин, Курорт Зелин, Панайот Волов, Свети Св. Кирил и Методий, Славейков, Стубеля, Тп Бузлуджа, УПИ IV-737. 75, Цар Самуил, ЧеканицаНа 19.02.2019 г. /08:30 - 12:15 ч./ - Ботевград: Витиня, Витоша, До Автогара, Свобода, Севаст ОгнянНа 19.02.2019 г. /09:00 - 10:00 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Ботевград: Плиска, Рила, Саранск, ТемушаНа 19.02.2019 г. /09:30 - 15:00 ч./ - Правец: IV, Кв. 9, IV-6393, VI,Кв. 2, VI-179, Кв. 104, VII,Кв. 2,От 514-От. 424, Бор, Борова Гора, Бърдо, В. Пенчов, Васил Драгнев, Васил Левски, Витомерица, Възраждане, Вълко Цолов, Генерал Гурко, Генерал Раух, Градешница, Градище, Григор Гошев, Димитър Грънчаров, Драган Йотов, Елаша, Епископ Генадий, Здравец, Иван Пеев Маруша, Кв. 9,Упи VIII, Лесковец, Липа, Маняков Камък, махала Боянско, махала Дивчов Рът, махала Драганско, махала Живковска, махала Манастирица, махала Поповска, махала Правешки Ханове, махала Пушкарско, махала Симидарско, Месност Елаша, местност Дългата Орница, местност Стилковски Рът, местност Топилата, местност Тошински Рът, Младост, Моновец, Никола Иванов Янин, Никола Комита, Никола Проданов, Опълченска, Осма, Острома, Пета, Полска, Поп Марко, Първа, Работническа, Радушиновец, Роза, С О. Т. 211-О. Т. 202,№1, Свети Анастасий, Свети Теодор Тирон, Свобода, Север, Седма, Стара Планина, Стара Река, Страшка Могила, Тодор Живков, Трета, Трети Март, УПИ 225 Кв. 110, УПИ III-862 В. 50, УПИ Х Кв. 57, УПИ ХI-Кв. 2, Филип Тотю, Хан Аспарух, Христо Ботев, Цветко Вълков, Чавдар Войвода, Червената Вода, Четвърта, Шеста, ЯсенНа 19.02.2019 г. /09:30 - 15:00 ч./ - Разлив: махала МаргинскаНа 19.02.2019 г. /09:45 - 15:15 ч./ - Ботевград: Академик Стоян Романски, Боженишки Урвич, България, Витиня, До Сграда Ткзс, Кооперативен Пазар, Незнайният Войн, Нов Кооперативен Пазар, Свобода, Севаст Огнян, Седемнайсти Ноември, Трети МартНа 20.02.2019 г. /09:15 - 15:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 15:15 ч./ - Ботевград: България, ГуркоНа 20.02.2019 г. /09:45 - 16:15 ч./ - Ботевград: Академик Стоян Романски, Васил Левски, Сан Стефано, Стамен Панчев, Стефан Караджа, Шести СептемвриНа 20.02.2019 г. /10:15 - 15:30 ч./ - Липница, Общ. Ботевград: За Провеждане на 72-Часови Изпитания, махала Големо Усое, махала Горановци, махала Мановци, махала РъждавецНа 20.02.2019 г. /10:15 - 15:30 ч./ - Новачене, Общ. БотевградНа 21.02.2019 г. /08:45 - 15:15 ч./ - Ботевград: България, Райна Княгина, Сан Стефано, Седемнайсти Ноември, Стефан Стамболов, Хан КрумНа 21.02.2019 г. /09:00 - 10:00 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Правец: IV, Кв. 9, IV-6393, VI,Кв. 2, VI-179, Кв. 104, VII,Кв. 2,От 514-От. 424, Бор, Борова Гора, Бърдо, В. Пенчов, Васил Драгнев, Васил Левски, Витомерица, Владин Рът, Възраждане, Вълко Цолов, Генерал Гурко, Генерал Раух, Градешница, Градище, Григор Гошев, Димитър Грънчаров, Драган Йотов, Езерото, Елаша, Епископ Генадий, Здравец, Иван Пеев Маруша, Кв. 9,Упи VIII, Лесковец, Липа, Маняков Камък, махала Боянско, махала Дивчов Рът, махала Драганско, махала Живковска, махала Манастирица, махала Поповска, махала Правешки Ханове, махала Пушкарско, махала Симидарско, Месност Елаша, местност Дългата Орница, местност Семидарска, местност Стилковски Рът, местност Топилата, местност Тошински Рът, Младост, Моновец, Никола Иванов Янин, Никола Комита, Никола Проданов, Опълченска, Осма, Острома, Перуша, Пета, Полска, Поп Марко, Първа, Работническа, Радушиновец, Роза, С О. Т. 211-О. Т. 202,№1, Свети Анастасий, Свети Теодор Тирон, Свобода, Север, Седма, Стара Планина, Стара Река, Страшка Могила, Тодор Живков, Трета, Трети Март, УПИ 225 Кв. 110, УПИ III-862 В. 50, УПИ XV, Кв. 20, УПИ Х Кв. 57, УПИ ХI-Кв. 2, Филип Тотю, Хан Аспарух, Христо Ботев, Цветко Вълков, Чавдар Войвода, Червената Вода, Четвърта, Шеста, ЯсенНа 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Ботевград: Александър Стамболийски, Божко Божилов, Васил Левски, Захари Стоянов, Зелин-10-А, Зелин-19-А, Зелин-20-А, Зелин-22-А, Зелин-25-А, Зелин-26-А, Зелин-30-А, Зелин-31-А, Зелин-34-А, Зелин-36-А, Зелин-7-А, Зелин-Д-Р Асен Златаров, Зелин-Леската, Иван Вазов, Казармен, Курорт Зелин, Опълченска, Орхание, Стара Планина, Стубеля, УПИ IV-737. 75, ЧеканицаНа 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Краево: махала Маринков РътНа 22.02.2019 г. /08:45 - 15:15 ч./ - Ботевград: Адрян Атанасов, Васил ЛевскиНа 22.02.2019 г. /09:00 - 10:00 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Ботевград: 003036, 05815. 13. 34, Ам Хемус Кв. Зелин, Бреза, В. З. Чеканица, В. З. Зелин, В. З. Зелин,Ул. 4-та 1, Зелин, Зелин-10-А, Зелин-11-А, Зелин-13-А, Зелин-14-А, Зелин-15-А, Зелин-16-А, Зелин-17-А, Зелин-18-А, Зелин-19-А, Зелин-20-А, Зелин-22-А, Зелин-24-А, Зелин-25-А, Зелин-26-А, Зелин-30-А, Зелин-31-А, Зелин-34-А, Зелин-35-А, Зелин-36-А, Зелин-37-А, Зелин-38-А, Зелин-4-та, Зелин-40-А, Зелин-42-А, Зелин-43-А, Зелин-5-та, Зелин-6-та, Зелин-7-А, Зелин-8-А, Зелин-9-А, Зелин-А, Зелин-Д-Р Асен Златаров, Зелин-Комката, Зелин-Леската, Зелин-Средния Път, Зелин-Тодор Петров, Йошовски Трап, Казармен, Кошарата, Курорт Зелин, местност Пръдлювец, местност Чеканица, местност Широко Ливаде, Павитта, Плюскач, Стубеля, УПИ IV-737. 75, УПИ XlV-1283,Кв. 1,В. З Зелин, Христо Ботев, Цанкинска Воденица, Цар Иван Шишман, ЧеканицаНа 22.02.2019 г. /09:00 - 10:00 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Ботевград: Адрян Атанасов, Васил Левски, Д-Р Адриян Атанасов, Изгрев, Илия Стоянов, местност Широко Ливаде, ХхVіііНа 22.02.2019 г. /09:15 - 14:00 ч./ - Ботевград: Ам ХемусНа 22.02.2019 г. /09:15 - 14:00 ч./ - Етрополе: Георги АнтоновНа 22.02.2019 г. /09:15 - 14:00 ч./ - Правец: Бор, Васил Левски, Владин Рът, Езерото, Езерото УПИ Іі Кв. 117, Извън Регулация, До Гр. Правец, Кв. Езерото, Лесковец, махала Поповска, махала Пушкарско, махала Скърнава, Месност Орниче, местност Христовото, Нанин Дол, Орниче, Серпухов, СкърнаваНа 22.02.2019 г. /09:15 - 14:00 ч./ - Разлив: 000134, 13022 махала Щапалска, №061016 М. Каменяка, махала Багелейска, махала Боновска, махала Влъчковска, махала Груевска, махала До Ресторанта, махала Куевска, махала Маргинска, махала Милинско, махала Сираковско, махала Стопански Двор, махала Чорбанско, Фелиов РътНа 22.02.2019 г. /09:15 - 14:00 ч./ - Трудовец: 563032 М-Ст Пазарника, X-916, Беласица, Бистрица, Васил Левски, Вилна Зона, Зелин, Лозята, местност Пейовица, Никола Иванов (Н. Драганов), Никола Ракитин, Панчовска (Панчо Геровски), Ракитин, Стубелска, Хаджи Димитър, Цар Борис, Цар Освободител, Черниш, ШипкаОбщина Годеч На 19.02.2019 г. /12:30 - 16:00 ч./ - ТуденОбщина Долна баня На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Долна Баня: Ведрина, Маришка, Отец Паисий, Рилско Шосе, ТърговскаОбщина Елин Пелин На 18.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Елин Пелин, Общ. Елин Пелин: Витоша, Георги Бенковски, Детелина, Иван Вазов, Кирил и Методий, Климент Охридски, Максим Горки, Новоселци, Околовръстен Път, Пазар Автогара, Синчец, София, Стара Планина, УПИ Х-292,Кв. 23, Цар Симеон, ЧаталджаНа 18.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Елисейна: БезименнаНа 18.02.2019 г. /09:00 - 15:30 ч./ - Крушовица, Общ. Елин Пелин: УПИ I, Кв. 17На 18.02.2019 г. /09:00 - 15:30 ч./ - Лесново: 129048, IV-19, Втора, Двадесет и Втора, ПИ 129012, УПИ XIII-62, УПИ-518 Кв1а, ШестаНа 18.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 19.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 20.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 16:00 ч./ - Елешница, Общ. Елин Пелин: МТП Зора, УПИ ХІІ-121, Кв. 15На 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Горна МалинаНа 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Горно Камарци: . УПИ VI-61 Кв 11, УПИ 000347, УПИ VI-38, Кв. 7, УПИ Х-177, Кв. 26, Хх-83,Кв. 13На 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Долно Камарци: VIII-9 Кв. 7, Вилна Зона, Жп Гара, П-Л І-160,Кв. 8, ПИ 057059,М. Над Село, Седма, ТП Център, Трета, Тридесет и Осма, УПИ V-134, Кв. 6, УПИ XIV-108, Кв. 14, УПИ-I-140, Кв. 7, ХІІІ-108 Кв. 14, ЧетвъртаНа 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Негушево: УПИ 9 - 020019На 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Осоица: 10, 33-та, III-271 Кв. 37, Ix 140 Кв. 1, XI-400 Вилна Зона, XxV-256, Общ. Горна Малина, П-Л III-276, Кв. 37, П-Л VI-137, Кв. 1, П-Л VI-49, Кв. 30, Парцел VIII От Кв. 53 В. З. Осоица, Парцел Vі-54, Кв. 28, УПИ IV-249, Кв. 22, УПИ V-226,Кв. 20, УПИ XI-317, Кв. 39, УПИ XIII-408 Кв. 58, УПИ XIV-151, Кв. 4, УПИ Х-404 Кв 1, УПИ ХІІІ-373,Кв. 34На 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Саранци: 000020 По КвсНа 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - СтолникНа 19.02.2019 г. /10:00 - 10:30 ч./ - Стъргел: Имот 024027, Парцел Іі-269, Кв. 39, УПИ, УПИ VIII-37, Кв. 2, УПИ I-390, Кв. 47, УПИ III-637 Кв. 26, УПИ V-467, Кв. 30, УПИ VII-309, Кв. 52, УПИ Vі-275, Кв. 39, УПИ XI-286, Кв. 41На 21.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Елин Пелин, Гара Елин Пелин: ДетелинаНа 21.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Елин Пелин, Общ. Елин Пелин: II-941 Кв 88, VI -914 Кв. 140, Акация, Алеко Константинов, Витоша, Детелина, Ивайло, Кольо Фичето, Славянска, Стоян Михайловски, Трети МартНа 21.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Столник: МТП Складова База, П-Л І-38, Кв. 9На 21.02.2019 г. /10:00 - 12:30 ч./ - Огняново, Общ. Елин ПелинНа 22.02.2019 г. /10:01 - 13:15 ч./ - Елин Пелин, Общ. Елин Пелин: Десислава, Елин Пелин, Кв. 165, Независимост, Новоселци, УПИ 22-2 Кв. 165Община Етрополе На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Брусен, Общ. Етрополе: 229001, II, Кв. 1, махала Бобища, махала Гарсовец, махала Дупковец, махала Нейков Дол, махала Радов ДолНа 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Лопян: Георги Димитров, Георги Михайлов, Девети Май, местност Черешова, Никола Михайлов, Пета, Свещи Плаз, Цвятко Янков, ЧетвъраНа 21.02.2019 г. /10:00 - 13:15 ч./ - Етрополе: Осем, РускиОбщина Ихтиман На 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Ихтиман: Генерал Гурко, Иван Вазов, Йордан Цонев, Оташлия, Пенчо Славейков, Полковник Борис Дрангов, Свети Софроний Врачански, Цар Освободител, Шести СептемвриНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 20.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Стамболово, Общ. ИхтиманНа 18.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ На 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Мирово, Общ. ИхтиманНа 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Белица, Общ. Ихтиман: 121063, Гроздьовци, махала Барата, махала Бойчиновци, махала Горобий, махала Градеж, махала Гроздьовци, махала Средищна, махала Суевци, махала Широки Рът, махала Шуглеовци, УПИ Vіі Кв. 8На 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Ботевград: Хан КрумНа 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Бузяковци: Заевица, махала Поповци, УПИ III-186 Кв. 17а, УПИ III-3, Кв. 4На 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Бърдо: УПИ №113 Кв. №25аНа 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Вакарел: Александър Стамболийски, махала Драгиовци, П-Л Х, Кв. 11 М. БърдоНа 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - ДжамузовциНа 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Мечковци: УПИ VІІІ-89, Кв. 3, УПИ XI-95, Кв. 4На 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Пановци: 22На 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - Ръжана: УПИ VІІ-27, Кв. 5На 19.02.2019 г. /09:15 - 10:15 ч.; 15:15 - 16:15 ч./ - София: ВеженНа 19.02.2019 г. /09:15 - 16:15 ч./ - Белица, Общ. Ихтиман: махала Суевци, УПИ Vіі Кв. 8На 21.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - Ихтиман: Булаир, Васил Левски, Георги Раковски, Димитър Русинов, Люле Бургас, Мъти Вир, Свети Софроний Врачански, Стефан Караджа, Три Уши, Търново, УПИ -VII 27090, Хан Аспарух, Христо Смирненски, ШипкаОбщина Костенец На 18.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Белмекен, Белмекен, Боровец, Иван Вазов, Искра, Кирил и Методий, Китка, Малина, Петър Берон, ПИ 1928,1935 От УПИ XI,Кв. 90, Родопи, Търговска, Цариградско ШосеНа 19.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Пчелин, Общ. Костенец: Курорт Пчелински Бани, Пчелински Бани, Ул. Рила, УПИ III-3 Кв. 1На 19.02.2019 г. /08:45 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: VII-858, Кв. 68, Акация, Александър Стамболийски, Белмекен, Боровец, Витоша, Екзарх Йосиф, Заря, Здравец, Зорница, Изгрев, Калинка, Константин Костенечки, Люляк, Марица, Момина Сълза, Оборище, Пирин, Рила, Самуил, Свети Георги, Славей, Средна Гора, Стадионна, Трапезица, Цар Симеон I, Цариградско Шосе, Чайка, Чучулига, Шипка, ЯсенНа 19.02.2019 г. /09:00 - 10:15 ч.; 15:00 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Арда, Беласица, Белмекен, Боровец, Васил Левски, Венетица, Веслец, Витоша, Дунав, Ибър, Иван Вазов, Искра, Кирил и Методий, Кокиче, Ком, Константин Костенечки, Малина, Места, Младежка, Мургаш, Нишава, Огоста, Олимпиада, Пионерска, Първенец, Рила, Родопи, Роза, Свобода, Синчец, Странджа, Струма, Трети Март, Тунджа, Търговска, Хан Исперих, Цар Симеон IНа 19.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Боровец, Васил Левски, Иван Вазов, Искра, Кокиче, Първенец, Свобода, Търговска, Хан ИсперихНа 20.02.2019 г. /08:00 - 16:16 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Освобождение, Панайот Волов, Патриарх Евтимий, Сакарджа, Тунджа, Черни ВръхНа 20.02.2019 г. /09:00 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Екзарх Йосиф, Марица, Стадионна, ШипкаНа 21.02.2019 г. /08:00 - 16:15 ч./ - Костенец, Общ. Костенец: Бреза, Бузлуджа, Екзарх Йосиф, Иглика, Липа, Райна Княгиня, Стефан Караджа, Шипка, ЯстребецОбщина Костинброд На 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Голяновци: 401001, 408. 91, VI-Общ,Кв. 25, XVI-131, Георги С. Раковски, Кирил и Методий, М. „Червиляк, М. Червиляк, УПИ 403045, М. Червиляк, УПИ 403047, Местн. Ул. Централна, ПИ 001242, ПИ 350028,М. Керената, ПИ 403046,М. Червилак, Ул Лилия УПИ 322 Кв. 22, Ул Нарцис УПИ III-92. Кв 21, УПИ 2-127,129,227 Кв. 10, УПИ IV-40 Кв. 19, УПИ V-Общ. Кв. 25, УПИ XIX-50 Кв. 6, УПИ XXIII-50, УПИ ІІІ-298, Кв. 4, УПИ ХVІ-219, Кв. 13, Централна ЛъкатаНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Драговищица, Общ. Костинброд: М. Змиярника, 020400, 101, 160140, 433,92, 507. 26, 507. 88, 556, I-487,Кв. 13, IV -185 Кв. 33, XIx-163,Кв. 24, І Кв. 33, Батковци, Белидие Хан, Бригандия, Втора, Двадесет и Втора, Двадесет и Първа, Двадесет и Трета, Дванадесета, Девета, Кв. Батковци, М. Брегандия Имот Пл. №42, М. Бригандия, М. Бригандия Им. Пл. №116, М. Бригандия Им. Пл. №75, М. Бяла Земя, М. Лъка Изомат ПИ 140180, местност Брегандия, местност Бригандия, местност Бригандия, Местн. Бригандия, местност Бригадия, местност Бяла Земя, Осемнадесета, Осма, Парцел 601 до Кв2, Пета, ПИ 541 До Кв. 22, ПИ 543 До Кв. 22, Първа, Седемнадесета, Стожера, Тридесет и Втора, Тридесет и Шеста, УПИ 508113,М. Стожера, УПИ-16,Кв. 502в. З. Брегандия, ЧетвъртаНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Костинброд: 050260, 508,161, XxxVI-1362 Кв 180, Александър Стамболийски, Балван, Бригандия, Вихрен, Здравец, Кирил и Методий, Крайбрежна, Лилия, Ломско Шосе, Люлин, Люляк, Малка Падина, местност Червиляка, Местн. Малка Падина, местност Балван Градина, местност Шкендерица, Младост, Никола Обретенов, Оборище, Отец Паисий, Патриарх Евтимий, Пейо Яворов, Пенчо Славейков, ПИ 050020 Цех За Щори, Поморие, Преспа, Първи Май, Руен, Светлина, Синчец, Славянска, Стара Планина, Стефан Костадинов, Теменуга, Топола, УПИ 1-4082, УПИ XIV-1070, Кв. 188, УПИ XXI-1362 Кв. 180, УПИ XXII-1362, Кв. 180180, УПИ XXXII-1364, Kw. 180, УПИ ІІ-891, 892, Кв. 204, Филип Тотю, Хан Кубрат, Царевец, ЧервилякаНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - БогьовциНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Градец, Общ. Костинброд: 11,Кв 152, VIII-476 Кв. 27, В. З. Градец, М. Пояке, местност Лешке, местност Пояке, Парцел VIII, Поляке, С. Градец, УПИ Іі-323, Кв. 20, УПИ Ix-275 Кв. 35, УПИ Vі-225 Кв. 30, УПИ XVII-180На 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Дреново, Общ. Костинброд: 15, IV-73 Кв. 11, Кв 29, Кърна Орница, ПИ № 169На 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Дръмша: 106. 910, 87,331 м. над училището, 87. 196, Гаго ПИ 87,181, М Самовилски Връх, П-Л 81. 44, М. Самовилски Връх, махала Паралъжовци, местност Самовилски Връх, Паралъжовци, Паралъжовци ПИ 015033, Самовилски Връх ПИ 82,9, УПИ-VIII-7На 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Костинброд: Ломско Шосе, УПИ 33,Кв. 510,М. П/Ст София ЗападНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Понор: УПИ VI-26 Кв. 1, Понор, Стопански ДворНа 18.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - ЦръклевциНа 18.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ На 19.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ На 20.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ На 21.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ На 22.02.2019 г. /09:30 - 16:00 ч./ - Костинброд: Бели Брези, Белица, Витоша, Гео Милев, Искър, Кап. Петко Войвода, Марица, Острова, Петровден, Пирин, Райна Княгиня, Средец, Черно МореНа 19.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - БалшаНа 19.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Костинброд: Ломско ШосеНа 19.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - ПонорНа 19.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Костинброд: 16-1929 Кв. 120, 38978. 624. 23, 4200,4267,До Кв. 20, 719030, VIII-3971. 4037. 4111. 4049 Кв. 208, XI-5206,Кв. 51, Антим I, Баба Тонка, Блато, Братя Миладинови, Бяло Море, Величко Величков, Велчова Завера, Възход, Генерал Влад. Заимов, Генерал Столетов, Гоце Делчев, Добри Чинтулов, Драва, Дравски Бой, Златен Век, Ивайло, Иван Асен II, Иван Вазов, Извор, Изгрев, Индже Войвода, Капитан Райчо, Кв. 57 УПИ 3872, Клокотница, Ком, Константин Величков, Константин Преславски, Къпина, Ломско Шосе, Любен Каравелов, Люляк, Македония, Марица, Маслово, Места, Местн. Св. Тройца, местност Бачийте, местност Стубела, местност Твърдака, Пи4269, Мир, Могила, Момина Сълза, Мургаш, Мърфи, Обединена, Опълченска, Орлово Гнездо, Осми Март, Парижка Комуна, Петко Енев, ПИ 3951 Кв. 255, ПИ 4379, Кв 59 А, Прохлада, Радецки, Рожен, Ручей, Сергей Румянцев, Славянска, Слана Бара, Софроний Врачански, Средорек, Стефан Стамболов, Страцин, Страцински Бой, Струма, Тополница, Трети Март, Турист, УПИ IX-4329 Кв. 52, УПИ V-3692, 4039, УПИ V-4395,Кв. 243, УПИ XI-4381, Кв. 59 А, УПИ XIII-249. 3532, УПИ XV-3798 Кв. 2, УПИ XXXIII-3532, УПИ XXXIV-6208 Кв. 260, УПИ ХIХ - Общ, Кв. 50, УПИ Хххі-3890, Кв. 50, УПИ- I 736 Кв. 57, УПИ-XXIII-7334, УПИ/Парцел4155,Кв. 50, УПИVIII-605 Кв. 205, Хан Аспарух, Хан Крум, Цар Калоян, Черноризец Храбър, Шияковци, Шняковски Стопански Двор, Юрий Гагарин, ЯворНа 19.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч.; 15:30 - 16:30 ч./ - Петърч: XxV, Ален Мак, Априлско Въстание, Атанас Гълъбов, Блато, Бреза, Бузлуджа, Васил Левски, Виолина, Вит, Витан, Витоша, Детска Радост, Добруджа, Дравски Бой, Дунав, Еделвайс, Здравец, Иглика, Искър, Камчия, Кап. Петко Войвода, Кокиче, Ком, Кооператор, Липа, Мах . Хаджия, Мир, Мусала, Незабравка, Осми Март, Осъм, Пирин, Площада, Първи Май, Ракита, Рила, Родопи, Рожен, Синчец, Спортист, Средна Гора, Стара Планина, Струма, Тантил Стойчев, Теменуга, Тополница, Тракия, УПИ I- 574 Кв. 39, УПИ I-1102, Кв. 54а, УПИ Ix-651,Кв. 41, УПИ LX, УПИ VII Кв. 34, УПИ VII-596 Кв. 50, УПИ XIII-207 Кв. 8, УПИ XLIX, УПИ IX-1009,Кв. 57, УПИ XXІ-211,207 Кв. 72, Хаджия, Хаджията, Хан Аспарух, Хан Крум, Христо Ботев, Цветна, Шести Септември, Шипка, Шопска КомунаНа 19.02.2019 г. /09:30 - 12:30 ч./ - Опицвет: VII-92, Кв. 24На 19.02.2019 г. /10:15 - 10:45 ч.; 13:45 - 14:30 ч./ - Костинброд: УПИ II 4162, Асен Златаров, Бачо Киро, Бреза, Валери Чкалов, Васил Левски, Възход, Георги С. Раковски, Детелина, Димчо Дебелянов, Захари Зограф, Зора, Йордан Йовков, Ломско Шосе, Момина Сълза, Нарцис, Никола Й Вапцаров, Обединена, Охрид, Плиска, Поп Богомил, Преслав, Славянска, Ул Илинден, УПИ 8 Кв. 232 ПИ 38978. 900. 7511, УПИ VI-1524, УПИ XXVII-4019, Кв. 60а, УПИ XxxII-3751, УПИ ХХХI-1524, Кв. 85, Христо Ботев, Христо Смирненски, Цанко Церковски, Цар Калоян, ЧакаловНа 19.02.2019 г. /10:15 - 14:30 ч./ На 22.02.2019 г. /08:00 - 12:30 ч./ - Костинброд: УПИ II 4162, Бреза, Георги С. Раковски, Зора, Йордан Йовков, Ломско Шосе, Нарцис, Охрид, Поп Богомил, Славянска, УПИ XXXII-3751, Цар КалоянНа 19.02.2019 г. /10:30 - 11:00 ч.; 14:00 - 14:30 ч./ - Костинброд: IV-3944кв 63-А, XXII-4400 Кв. 63, Асен Златаров, Витошко Лале, Георги С. Раковски, Дванадесети Април, Детелина, Димчо Дебелянов, Еделвайс, Екатте 38978, Гр, Костинброд, Жп Кантон, Кооперативен Пазар, Липа, Малина, местност Бачийте, Момина Сълза, Момчил Войвода, Незабравка, Никола Й Вапцаров, Обединена, Охрид, Петър Берон, ПИ 38978. 900. 5361, Райна Княгиня, Роза, Розова Долина, Св. Георги Победоносец, Славянска, Спортист, Средна Гора, УПИ III Кв. 100, УПИ XII Кв. 103, УПИ XIx-4400 Кв. 63, УПИ XVI -4234 Кв. 63, УПИ XVIII-1600, Кв. 61, УПИ УПИ XV-4234 Кв. 63, УПИ Хх-4400, УПИ-ХVII-1758, Филип Тотю, Фондови Жилища, ХV-1642, Христо Ботев, Христо Смирненски, Цанко Церковски, Цар Самуил, Цветна, Шияковци, Шияковци УПИ 38978,38 Кв. 42, Шияковци УПИ XVII-4234 Кв. 63На 20.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ На 21.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ На 22.02.2019 г. /09:00 - 15:15 ч./ - Бучин Проход: Местн. Раниславци, УПИ III-10На 20.02.2019 г. /09:30 - 12:00 ч./ - Костинброд: II-3772, Кв 76в, III-900. 7309, XV-3434 Кв. 76в, Бели Брези, Белица, Г. М. Димитров, Дванадесети Април, Захари Стоянов, Кап. Петко Войвода, Кв 76 Апарцел Хіі, Копривщица, Малина, махала Лешков Връх, Момчил Войвода, Никола Д. Петков, Поп Харитон, УПИ XxV-3317,Кв. 76г, УПИ ХIII-3346,Кв. 76аНа 21.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - Костинброд: Златен Век, Кв. 57 УПИ 3872, Константин Преславски, Любен Каравелов, Местн. Св. Тройца, местност Бачийте, Могила, Момина Сълза, Мърфи, Обединена, Струма, УПИ V-3692, 4039, УПИ V-4395,Кв. 243, УПИ ХIх - Общ, Кв. 50, УПИ Хххі-3890, Кв. 50, УПИ- I 736 Кв. 57, Шияковци, Шняковски Стопански ДворНа 21.02.2019 г. /09:30 - 15:30 ч./ - Костинброд: ОрфейНа 22.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - ГоляновциНа 22.02.2019 г. /08:30 - 09:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД; 15:30 - 16:30 ч. по искане на "ЕСО" ЕАД/ - Костинброд: УПИ II 4162, 18-2059, Кв. 150, IV-3944кв 63-А, XxII-4400 Кв. 63, Александър Стамболийски, Ален Мак, Асен Златаров, Бачо Киро, Бреза, Бузлуджа, Букет, Валери Чкалов, Васил Левски, Витошко Лале, Вишня, Възход, Георги Бенковски, Георги С. Раковски, Дванадесети Април, Детелина, Димчо Дебелянов, Еделвайс, Екатте 38978, Гр, Костинброд, Жп Кантон, Захари Зограф, Зора, Иван Вазов, Йордан Йовков, Китка, Крайбрежна, Лилия, Липа, Ломско Шосе, Люляк, Малина, местност Бачийте, Мизия, Момина Сълза, Момчил Войвода, Мургаш, на Площада В Селото, Нарцис, Незабравка, Никола Й Вапцаров, Обединена, Охрид, Патриарх Евтимий, Петър Берон, ПИ 38978. 900. 5361, Плиска, Поп Богомил, Преслав, Родина, Роза, Розова Долина, Русе, Св. Георги Победоносец, Синчец, Славянска, София, Спортист, Средна Гора, Странджа, Тодор Сп

comment 0
visibility 498
Изложба за Васил Левски

Показват уникален портрет на Левски в Банкя

В столичния район Банкя, ще се проведе уикална изложба в памет на Апостола на свободата Васил Левски. На нея ще представен уникален портрет Васил Левски дело на художника Делян Топузлиев. Децата от 78 СУ „Христо Смирненски” и Частното училище „Фоти” в Божурище ще представят собствени тема Левски и представят кратка поетична програма. Събитието ще се състои на 18 февруари, от 17:00 часа в галерия Тандра на ул.Петко Д. Петков № 5 в град Банкя.

comment 0
visibility 331
Специализиран наказателен съд

Искат постоянен арест за антимафиота

Специализираната прокуратура внесе искане съда за взимане на постоянна мярка за неотклонение Задържане под стража спрямо служителя на ГДБОП К.К. Повдигнатите обвинения срещу него са за участие в организирана престъпна група за рекет и изнудване. Той е част от разкритата преди месец организирана престъпна група от служители на 4РПУ, действали на територията на София. Известно, че антимафиотът и колегите му са предупреждавал собственици на различни магазини за предстоящи на МВР ,касаещи продажба на фалшива стока. Заедно с другите задържани полицай са събирали и таска ''спокойствие'' от различни магазини, авто къщи,фитнес центрове и други търговски обекти на територията на община Лозенец. Той е служител на ГДБОП от миналата година като преди това е бил част от екипа на Икономическа полиция в 4РПУ. Мярката за неотклонение ще се гледа днес следобед от Специализирания наказателен съд.

comment 0
visibility 491
Автомобил на жандармерията

Жандармерията дими повече и от стар Икарус (`ВИДЕО)

И със 100% обновяване на автопарка в Столичния градски транспорт, с нова метро линия, нови електробуси, трамваи и тролеи пак ще има кой да замърсява въздуха в София. Видео на движеща се пушилка на автомобил на жандармерията в София бе публикувано в социалната мрежа. Камионетката на МВР не само замърсява въздуха, но и създава реална опасност от ПТП за всички участници в движението.  Гъстият, черен и задушлив дим пада като завеса пред шофьорите зад полицейския автомобил. Пушилката е неколкократно по-голяма от стар Икарус, каквито отдавна няма в София. Качеството на въздуха в София продължава да бъде приоритет на Столична община. Има Стратегия с над 100 мерки, които да се прилагат на територията на общината. Граждани, институции, неправителствени организации, всички умуват защо и как въздухът в София да стане по-чист. От МВР обаче сякаш са в друга държава. Миналата седмица катаджии излязоха на възлови столични булеварди и със закупените от Столична община апарати замерваха газовете от автомобили, които пушат. Пътните полицаи могат да спрат от движение всеки автомобил, които не отговаря на екологичните изисквания. Големият проблем в София е битовото отопление и горенето на отпадъци на открито. По искане на кмета на София вече се приеха поправки и се регламентираха, какви твърди горива да се използват за отопление. Фандъкова предложи и горенето на битови отпадъци да се криминализира, а автомобилите да имат стикери. И какво от това, щом като минаването на един автомобил на жандармерията може да да ви опуши, нарушавайки всички екологични норми. Любопитно е колко от подвижните димящи комини на жандармерията са проверени и спрени от КАТ. Кога и МВР ще разберат, че законите и наредбите важат и за тях? В студените зимни дни, когато температурите бяха отрицателни, камион на жандармерията бълваше непрестанно черни кълбета дим точно до парламента. Хората на жандармерията влизаха в него и го палеха, за да се стоплят. А от камионетката до парламента излизаше димна завеса. След всички усилия в София да се диша по-чист въздух е достатъчно веднъж дневно камионетка на жандармерията да мине през Цариградско или по бул. България, за да ви очерни деня и настроението.

comment 0
visibility 372
Книга за Левски

Представят нова книга за Левски на Николай Иванов

За 146-та годишнина от обесването на Васил Левски на 18 февруари във фоайето на Столичната библиотека, ще бъде представена новата книга на Николай Иванов "Проучванията на евреите за бесилката и гроба на Левски". В сградата ще се проведе и изложба, разкриваща интересни документи за смъртта на Апостола.Миналата година авторът представи още една книга посветенана Левски със заглавие "Нови доказателства за гроба и костите на Левски и Бенковски". Книгата включва уникални карти на София, представящи вече несъществуващи исторически обекти.

comment 0
visibility 1616
обран банков клон

Над 10 хиляди лева са откраднати от клон на ДСК

Над 10 хиляди лева бяха откраднати от банков клон на банка ДСК в кв.Суха река тази сутрин. Мъжът с маската застана пред мен и аз му казах, че не може да млезе, защото е с маска. Той извади спрей и ме напръска в очите, разказа охранителят на банковия клон пред bTV. От думите му става ясно, че в банката е влязъл висок и едър мъж с плетена черна маска на лицето. Насочил  пистолет към него с думите: парите и валутата, след това го е напръскал със спрей. Изплашеният охранител успява да стигне до паник бутона и да го натисне. Заради стреса, който е преживял той не си спомня друго, но разказа, че клонът на банка ДСК е много оборотен и посещаван от много хора. Според него човека, който го е напръскал е следял банката и е знаел, че там има пари и валута. Охранителя е откаран от спешна помощ за промивка на очите, а на място се извършват следствени действия. Според главният секретар на МВР открадната сума е 12 000 лв. Засега не се издирва втори човек за обира, каза той.