Американският лидер в IT сферата AtScale с нов продукт на пазара

AtScale

Снимка: AtScale

Екипът на AtScale Bulgaria стои зад разработването на AtScale Enterprise Cloud

 

Световният лидер в облачните услуги – AtScale, пусна на пазара нов SaaS (Software as a Service) продукт – AtScale Enterprise Cloud. Целта на софтуера е намаляване на цената на ползване на софтуера, както и директния достъп до нови функционалности.

Зад всичко това стои българският екип на компанията. Тя стартира дейността си в края на 2018 г. и днес за Atscale Bulgaria работят над 90 човека. Повече от година екипът изгражда и трансформира On-Prem продукта до готов такъв, предлаган като облачна услуга.

„Работата по AtScale Enterprise Cloud включваше пренаписването на Deployment модела, изграждането на система за наблюдение на продукта, както и разработката на изцяло нови функционалности, които да улеснят клиентите ни да стигнат по-бързо до бизнес решения като визуализират данните си в браузъра. Придуктът предлага и възможности за по-лесна администрация”, заяви Михаил Кьосев, Product Manager в AtScale Bulgaria.

„Изключително доволен и горд съм от работата на всички екипи. Работихме като едно цяло, за да постигнем желания краен резултат. Да си част от тийм, изграден от добри специалисти е истинско удоволствие“, допълни още той.

AtScale Enterprise Cloud е на пазара от 1.06.2022 г. До края на годината предстои пускането на още един продукт на компанията.

*Software as a Service (Saas) е метод за доставка на софтуер и лиценз, при който софтуерът е инсталиран на централно място и клиентът не е отговорен за поддържането му.

Американската технологична компания AtScale, чиято дейност е в сферата на управлението на големи информационни масиви (Big Data), откри първия си европейски офис в София през  2018 г. AtScale е лидер в сферата на съхранението и обработката на големите данни, интеграцията им със системи за BI, както и в облачна трансформация за бизнеси.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

А1 внедри цялостно решение за дигитализация на образователния про......

А1 и Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) демонстрираха цялостно технологично решение за дигитализац...

Прочети още keyboard_arrow_right