Екип от Мюнхен обучава служители на Летище София

Екип от Мюнхен обучава служители на Летище София

Снимка: Летище София

Служители на Летище София преминаха специализиран курс за премиум обслужване на клиентите. Лектор беше Магдалена Сокол, която има дългогодишен преподавателски опит в областта и работи за Летище Мюнхен в звеното за международен авиационен тренинг и консултиране, съобщават от софийския аеропорт.

Курсът беше предназначен за служители, които контактуват пряко с пътници и цели да подобри знанията и комуникационните им умения (вербални и невербални) при обслужване на клиенти.

„Приятно изненадана съм от силната мотивация на екипа в София, на желанието им да се развиват и това колко добре разбират потребителските нужди. Вярвам в успеха на този проект, защото хората са главния двигател на успеха, а имаме способни и динамични колеги тук“, сподели преподавателят Магдалена Сокол.

Обучението покри теми като елементите на премиум услугите, разбиране и откликване на клиентските потребности, познаване на културните различия и фокус към приятното потребителско преживяване на аерогарата; мотивиране на останалите в екипа към целта на 5-звездно летище; управление на обратната връзка с пътниците, включително към тези от тях със специални потребности, като засяга и други допълнителни теми.

В тренинга участваха хора от екипа на Летище София, които работят на терминалите, предоставят пътническа информация, заети са с летищната сигурност или са в помощ на пътници с ограничена подвижност.

Обучението е част от цялостна съвместна програма на „СОФ Кънект“ и на летище Мюнхен като партньор, за подобряване на знанията и уменията на екипа на столичното летище по пътя към предизвикателната цел за петзвездно регионално летище до 2028 г.

„Обучението е много полезен опит за нас, черпим информация пряко от хората, които управляват процесите в Мюнхен и вече са извървели пътя до петзвездния рейтинг“, казаха служителите на столичното летище, участвали в тренинга.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Vivacom лансира специален пакет комбинирани услуги за малкия бизн......

Като част от политиката си да насърчава и подкрепя предприемачеството, Vivacom стартира нова кампания, която ще даде въз...

Прочети още keyboard_arrow_right