ЕРМ Зарад беше домакин на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа

photo_library
 • ЕРМ Запад

  Снимка: ЕРМ Запад

 • ЕРМ Запад

  Снимка: ЕРМ Запад

 • ЕРМ Запад

  Снимка: ЕРМ Запад

Техническият учебен център на ЕРМ Запад беше домакин на работен семинар, с който на 25.10.2022 г. беше отбелязана Европейската седмица по безопасност и здраве при работа. В семинара участваха над 30 представители, членове на клубовете по безопасност и здраве от гр. София, гр. Враца и гр. Плевен. В семинара се включиха и представители на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ - Димо Иванов, ръководител отдел „Контрол на дейност“  и Александър Борисов, главен инспектор.

Европейската седмица по безопасност и здраве при работа се отбелязва всяка година през октомври и има за цел повишаване осведомеността за значението на активното и ангажирано управление на безопасността и здравето при работа.

Домакините от ЕРМ Запад представиха своите постижения и добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд и разказаха за програмите за повишаване на квалификацията и преквалификация на служителите, част от които е и създаването на модерния Технически учебен център на ЕРМ Запад.

Представена беше и програмата Safety check, която спечели първо място през 2021 г. за най-иновативен продукт в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Програмата е насочена към превенция и контрол на здравословните и безопасни условия на труд с цел намаляване на трудовия травматизъм.

В края на работния семинар ЕРМ Запад получи от представителите на клубовете по безопасност поздравителен плакет за постигнати резултати при внедряването на иновативни решения и ангажираност в областта на осигуряването здравословните и безопасни условия на труд.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Свежо и атрактивно - партньорството, което дава впечатляващи резу......

Въпреки че вече десетилетие efbet е сред най-влиятелните компании в сферата на онлайн спортни залози и казино игри,...

Прочети още keyboard_arrow_right