ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ: 200 000 лв. за проeкти в сферата на образованието, културата и околната среда

photo_library
 • Фантастико

  Снимка: Фантастико

 • Фантастико

  Снимка: Фантастико

През последните 5 години приносът на ФАНТАСТИКО ГРУП и клиентите на компанията за различни каузи е повече от 3 700 000 лв.

Стартира най-голямата социално отговорна инициатива в историята на ФАНТАСТИКО ГРУП – „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“. В рамките на програмата ще бъде създаден фонд, чрез който компанията ще финансира проекти в 6 ключови области - образование и култура; здравеопазване; подкрепа на уязвими групи; социално предприемачество; спорт; околна среда

„Поставяме началото на инициатива, за която мечтаем отдавна и която е естествено продължение на дългогодишните ни усилия да градим отговорен бизнес с ангажимент за принос по ключови за обществото теми“, казва оперативният президент на ФАНТАСТИКО ГРУП Владимир Николов. „В цялата 31-годишна история на ФАНТАСТИКО, успоредно с търговската дейност, сме се опитвали да подкрепяме различни каузи и да помагаме за развитието на общностите и населените места, в които присъстваме. Благодарен съм, че изградихме екип от съмишленици и във всяка благотворителна инициатива основна роля винаги са имали колегите от различни звена“, допълва Николов.

В рамките на първата година на инициативата фондът по програмата „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“ ще финансира проекти на стойност 200 000 лв. в две от шестте ключови области – образование и култура, и околна среда. Максималният размер на подкрепата за всеки одобрен проект ще бъде 10 000 лв. Документи за кандидатстване се приемат до края на май 2023 г. Пълните условия за кандидатстване ще откриете тук.

Проектите, кандидатствали по програмата „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“, ще бъдат оценявани от жури, в което ще влязат водещи специалисти в областите на финансиране в първото издание.

Освен финансиране, програмата „ФАНТАСТИКО ДО ТЕБ“ ще оказва още материална подкрепа - хранителни продукти и други стоки, както и нематериална подкрепа – с доброволен труд, достъп до услуги, комуникационни канали и други.

Чрез своята мащабна социално отговорна инициатива ФАНТАСТИКО ГРУП си поставя две ключови цели: развитието на средата и местните общности в населените места, в които осъществява своята дейност, както и въвличането на партньори, служители и клиенти в подкрепа на важните за обществото ни каузи. „Вярвам, че ни предстоят стойностни партньорства, и съм убеден, че заедно можем да допринасяме за осъществяването на позитивни промени за България“, казва още оперативният президент на ФАНТАСТИКО ГРУП Владимир Николов.

Социалните инвестиции на ФАНТАСТИКО ГРУП през последните 5 години възлизат на 2 143 915 лв. Компанията е подкрепила 50 различни организации. Тази подкрепа е достигнала до повече от 21 000 души.* А като добавим и приноса на клиентите на ФАНТАСТИКО към различни дарителски кампании, общата сума, дарена от компанията и клиентите й през последните 5 години, е 3 747 432 лв.

Успехът е там, където сме заедно!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 99 Гласове)
 • Веселин Кирев (14%, 61 Гласове)
 • Албена Белянова (63%, 278 Гласове)
Общо гласували: 438 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Свежо и атрактивно - партньорството, което дава впечатляващи резу......

Въпреки че вече десетилетие efbet е сред най-влиятелните компании в сферата на онлайн спортни залози и казино игри,...

Прочети още keyboard_arrow_right