"Фантастико" с нов изпълнителен директор

Светослав Гаврилов е новият изпълнителен директор на "Фантастико"

Снимка: Фантастико

Главният търговски директор на „Фантастико“ Светослав Гаврилов поема поста Изпълнителен директор на компанията. Гаврилов е част от екипа на търговската верига от 22 години. Започва кариерата си в компанията още като студент, работейки като касиер, мърчандайзер, заместник-управител на магазин.

В централния офис на компанията стартира като асистент в търговския отдел. Впоследствие преминава всички нива в йерархията – търговски сътрудник, търговски директор, главен търговски директор, а сега – изпълнителен директор. Участва пряко и има ключова роля във всички етапи на развитие на компанията, която днес притежава 42 от най-модерните супермаркети в България и в която работят над 3000 служители.

„Приемам новата си позиция в компанията като огромно предизвикателство и благодаря за доверието на собствениците на „Фантастико“", заявява Светослав Гаврилов.

"Веригата се промени изключително много през годините, като за нас винаги движещата сила са били нашите клиенти. Всеки ден в работата си правим всичко възможно да отговорим на техните очаквания и това ще остане наш основен приоритет. Миналата седмица открихме най-новия ни супермаркет в кв. „Манастирски ливади“. Предстои ни откриването на още два модерни супермаркета в Банкя и Перник, а общата стойност на инвестицията за трите обекта е 51 млн. лв. Непрекъснато обновяваме съществуващите търговски обекти. Предстои основен ремонт на супермаркета ни в Кюстендил и на супермаркета в SkyCity Mall. Благодарeние на страхотната работа на всеки един от екипа на „Фантастико“ отчитаме стабилен растеж и съм сигурен, че ни предстоят още много успехи", допълва Гаврилов.

От създаването си през 1991г. до днес „Фантастико“ е сред водещите компании за продажба на бързооборотни хранителни стоки. Притежава супермаркети в София, Елин Пелин и Кюстендил. През всичките тези години търговската верига се развива изключително успешно, като успява да развие разпознаваем, успешен и устойчив бранд чрез непрекъснато обновяване и модернизиране на търговските обекти, въвеждане на иновации, богат асортимент и непрекъснат контрол на качеството на продаваните стоки.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще се сформира ли ново правителство?
 • Да, дясно-център (10%, 59 Гласове)
 • Да, голяма коалиция (17%, 98 Гласове)
 • Не, несъвместими са (15%, 90 Гласове)
 • Не, ще има нови избори (50%, 294 Гласове)
 • Не мога да преценя (8%, 48 Гласове)
Общо гласували: 589 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Нови заведения от веригата - Спортни барове efbet...

Още две невероятни заведения, от веригата на Спортни барове efbet отвориха врати, с което бройката им надхвърля 10 обект...

Прочети още keyboard_arrow_right