„Фантастико" вече е част от Сдружението за модерна търговия

„Фантастико" вече е част от Сдружението за модерна търговия

Снимка: Фантастико

Съвсем скоро откриват супермаркет на веригата в Банкя, а инвестицията е за около 20 млн. лв.

Търговска верига „Фантастико“ („Ван Холдинг“ ) от днес е член на Сдружението за модерна търговия. Българската семейна компания е сред лидерите в сектора на търговията с бързооборотни стоки от години.

Присъединяването на „Фантастико“ към Сдружението е естествено продължение на политиката на компанията за развитие на модерна и свободна търговия в интерес на българските потребители. За нас е привилегия да бъдем част от организацията, която обединява 11 търговски вериги и работи за подобряване на средата за търговия и бизнес в България.

Споделяме напълно целите на Сдружението да подпомага и насърчава развитието на българските производители в духа на партньорски взаимоотношения. Като член на СМТ, ще съдействаме за развитието на свободна, добросъвестна и прозрачна конкуренция. Търговска верига „Фантастико“ оперира на пазара от 29 години и притежава 42 супермаркета в София, Елин Пелин и Кюстендил.

Съвсем скоро ще бъде открит и най-новият супермаркет на веригата в Банкя, чиято инвестиция е за около 20 млн. лв. В компанията работят над 3000 служители. „Фантастико“ е носител на редица престижни награди, включително наградата на FORBES за Компания на годината в категория „Търговия“.

Компанията подкрепя каузи в полза на най-уязвимите групи в обществото и подпомага различни културни институции. „Фантастико“ има зад гърба си няколко успешни кампании с SOS Детски селища България, с каузите на „Оле Мале“ и I CAN TOO, в рамките на които бяха събрани над 700 000 лв.

Компанията подпомогна „УМБАЛ „Александровска“ в първите дни на извънредното положение и организира инициативата „Топъл обяд от Фантастико“, в рамките на която с подкрепата на партньори ще бъдат дарени близо 11 000 порции топъл обяд за хора в нужда в София.

Вярваме, че опитът ни на социално отговорна компания и компания, спазваща високи професионални стандарти в бизнеса, ще допринесе за развитието и постигането на целите на Сдружението за модерна търговия. Благодарим за доверието на всички колеги в сектора!

Диана Димова - Йорданова

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Как смятате, че трябва да е таксуването след въвеждането на новата тикет-система в София?
 • На разстояние (39%, 170 Гласове)
 • На време (13%, 58 Гласове)
 • И двете (разстояние и време) (18%, 79 Гласове)
 • Сега си е добре, да остане фиксирана цената (26%, 115 Гласове)
 • Не мога да преценя (3%, 15 Гласове)
Общо гласували: 437 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Юнайтед груп“ завършва придобиването на българската „Нова Броудк......

„Юнайтед Груп“, водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна Европа, днес обявиха, че с...

Прочети още keyboard_arrow_right