Как да усвоим така мечтания за нас чужд език?

Lidl

Снимка: Lidl

Hello, Hola, Ciao, Bonjour, Xin chàо… за някои от нас чуждият език е толкова интересен и увлекателен, че нямаме никакво търпение да добавим още един в графата “владеене” в нашето CV. Но не винаги самото научаване е толкова лесно и постижимо, колкото предполагаме. Понякога трябва да открием нужното време за тази цел, друг път работната ни обстановка ни задължава да владеем определен за кариерата ни чужд език… което пък често може да ни накара да се чувстваме леко некомфортно, когато се стигне до запознаването с непознатия за нас език. 

Но независимо от това, за всеки от нас почти винаги може да се окаже добра идея да владее нещо повече от единствено родния си език. Различните пътувания по света са по-приятни и разбираеми, когато можем да си кажем по някое друго изречение напълно свободно, дигиталният свят, в който всички ние често подвизаваме в ежедневието си, също до голяма степен съдържа информация на чужд език и т.н.  И въпреки всички онези налични превеждащи софтуери и приложения, които са създадени, за да ни помагат в точно тази ситуация, със сигурност си заслужава да владеем поне един чужд за нас език.

И ако започваме почти от нулата в усвояването, вариантите пред нас са да заложим на изцяло самостоятелна и “природно надарена” подготовка, или да се доверим на добре познатите ни езикови училища, които предлагат специализирани уроци на тази тема.

Първият вариант наистина трябва да ни е природно заложен и да ни се отдава, за да може в много кратки срокове да усвоим желания от нас чужд език. При втория вариант обаче, винаги може да потърсим подходящите за тази цел курсове, като този месец, в секция "Партньори" на мобилното приложение Lidl Plus, може да получим до 20% отстъпка за езикови училища "Интелект", където чрез различни предложения за начинаещи или напреднали можем да развием или надградим своите чужди езикови умения. За да успеем да използваме даденото намаление, единственото което трябва да направим е да сме потребители на мобилното приложение, да вземем от секция „Партньори“ кода за отстъпки от и да го приложим в сайта на езикови училища "Интелект". Така ще може да предприемем първата важна стъпка от нашето успешно усвояване на чужд език, или да си припомним досегашните си знания по него.

С още един допълнителен чужд език нашето ежедневие може да стане доста по-лесно. Независимо дали ще ни потрябва при развитието в нашата кариера или ще ни послужи при следващото ни вълнуващо пътешествие, владеенето на чужд език винаги е една супер добра идея! Аrrivederci! 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 99 Гласове)
 • Веселин Кирев (14%, 61 Гласове)
 • Албена Белянова (63%, 278 Гласове)
Общо гласували: 438 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Vivacom e „Любим работодател“ за 2023 година...

Vivacom спечели призовото 1-во място в категория „Любим работодател“ за 2023 г. в престижните награди за най...

Прочети още keyboard_arrow_right