Карирен кошер в София ще връща българите от чужбина

Кариерен кошер

Снимка: bgcareersfair.com

Интер Експо Център – София ще е домакин на първото издание на “Кариерен Кошер”. Той ще се състои на 4 септември под егидата на българския Президент, съобщава vesti.bg.

Това събитие ще събере прогресивни бизнеси с квалифицирани българи, учещи и работещи в чужбина. Сдружение Тук-Там е организатор на събитието. Идеята е да се презентира пазара на труда в страната и квалифицираните кадри да осъзнаят, че си заслужава да работиш в Родината си.

Тъй като пазарът на труда изпитва все по-голяма нужда от висококвалифирани кадри, защо това да не са вече обучените и работещи в чужбина наши сънародници?

На форума ще бъдат показани всички положителни елементи на живота и работата в България. Търси се обединение на хора и институции в търсене на по-добри условия за живот и кариено развитие в страната.

Факт е, че в България младите специалисти имат реален шенс за израстване в кариерата много по-рано отколкото в чужбина. Същевременно страната непрекъснато отбелязва нови постижения в иновациите, заради нарастващия брой технологични компании.

Това е и целта на Кариерен Кошер 2019 – да покаже с факти предимствата на кариерата в България и младите специалисти да направят своя осъзнат избор.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

В София: Иновация с "течни" прозорци - ключ към енергийно ефектив......

Една по-различна сграда в столицата може да даде ключа към това как по-бързо да се строят енергийно ефективни сгради. А ...

Прочети още keyboard_arrow_right