"Лев Инс" дари на Спешна помощ-София и полица "Живот"

"Лев Инс" дари на Спешна помощ-София и полица "Живот"

Снимка: Левс Инс

Един от най-големите застрахователи у нас дари лични предпазни средства, общо за над 14 000 лв.

Един от най-големите застрахователи в България Лев Инс направи поредното дарение за около 15 000 лв. за подпомагане на медиците от първа линия в борбата с Covid-19. Инициативата продължава, като този път дарението е в отговор на зачестилите случаи на заразяване на медицински персонал с вируса.

Застрахователят отново организира предоставяне на безвъзмездна помощ и предоставя днес на Центъра за спешна медицинска помощ - София лични предпазни средства, както и полица "Рискова застраховка Живот".

ЗК” Лев Инс” АД и „Животозастрахователен институт” АД днес предоставиха за нуждите на Центъра за спешна медицинска помощ - София безвъзмездно 
850 шлема - санитарно хигиенен лицев щит с предпазна плака CPS-19, който служи за бариера срещу въздушно-капково разпространение на вируси.

Осигуряват също така и 1700 маски от нетъкан текстил с тройна мембрана и безплатна групова „Рискова застраховка Живот” с включено специално покритие за събития, настъпили вследствие на инфекция с Covid-19 за служителите.

Общият размер на предоставената помощ е 14 670 лева. Независимо от ситуацията животът и здравето на всеки от нас зависят от работата на спешната медицинска помощ, ето защо ние изразяваме нашата подкрепа и уважение.
Вярваме, че помощта на всеки от нас е важна.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тръпката се завръща на българския футболен терен! efbet Лига отно......

efbet Лига се завръща! След дълга пауза, тежка подготовка и сериозно чакане от страна на българския фен, родният ша...

Прочети още keyboard_arrow_right