Новините в София и страната през новото приложение SQUID

Приложение за новини

Снимка: Столица.bg

С новото SQUID вече могат да се следят новините в София и страната. Това е първото персонализирано приложение за новини таргетирано към младото поколение /millennials/. Достъпно е в цяла Европа и от септември стартира и в България, съобщават от офиса на SQUID.

Потребителите вече могат сами да избират темите, които ги вълнуват, да следват най-новите трендове и творчески да си взаимодействат с най-вълнуващите статии – всичко това в едно приложение. Сред елекронните издания, ччиито новини се следят от SQUID е и Столица.bg.

Приложението е безплатно и не изисква регистрация. В него се откриват повече от 100 новинарски категории и повече от 20 000 източника. Разполага с функции за персонализиране и сортиране на теми, запазване на статии и блокиране на източници, от които не желаете да получавате новини.

SQUID прави новините лесно достъпни и използваеми, като предлага широка гама от теми. Потребителите могат да избират, за да създават свои персонализирани новини, в които текста се визуалуализира благодарение на изображения и снимки . Алгоритмите на SQUID събират, сортират и дават приоритет на новини от най-вълнуващите източници в интернет и позволява на потребителите да бъдат в крак с най-важните и интересни събития.

Приложението управлява трафика от целевата група на младото поколение /millennials/ и ги отвежда към източниците на новини. Искаме да помогнем на по-младите поколения да преоткрият четенето на новини като забавна, ценна и ангажираща ежедневна дейност", казва Йохан Отелиус, изпълнителен директор и основател на приложението SQUID.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

За първи път в България: "Софийска вода" въвеждат онлайн монитори......

За първи път в България се въвежда система  за ежедневен мониторинг на водните количества по пътя от водоизточ...

Прочети още keyboard_arrow_right