Топлофикация София с 3 варианта за връщане на пари от надплатени сметки

Топлофикация София

Снимка: Столица.bg

Три варианта предлага Топлофикация София за връщане на пари на клиенти, които са надплатили. Първият е да си получат парите по банков път, вторият на каса на дружеството и третият е да се оставят за следващи сметки, обясняват от общинското дружество. Тези, които искат да им бъдат преведени  по банков път трябва да пуснат заявление. Суми се възстановяват само на потребители, които нямат просрочени неплатени сметки. 

Топлинните счетоводители вече са предали 90% от окончателните изравнителни сметки в София. От утре те ще са достъпни на Интернет страницата на дружеството и в центровете за обслужване на клиенти. Сумите за доплащане, заедно с месечните сметки за топла вода, могат да бъдат внесени във всеки център за обслужване на клиентите или по безкасов път, онлайн чрез ePay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

Неосигурилите достъп на топлинните счетоводители до дома си, имат възможност да го направят до 1 октомври. За целта трябва да се свържат с тях и да заявят допълнителна дата за отчет и проверка на уредите. След това няма да имат възможност да поискат преизчисление на сметките си. Ако не го направят ще им бъдат начислени сметки на максимална мощност на отоплителните тела.  При преизчисление на една изравнителна сметка, всички сметки на останалите потребители в сградата, ще бъдат коригирани.  

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

VIVA Fleet намалява разходите за управление на служебния автопарк...

Специализираната платформа за контрол и управление на служебния автопарк VIVA Fleet вече предлага нови услуги за още по-...

Прочети още keyboard_arrow_right