Успешно завърши 17-тото издание на Лятната стажантска програма на VIVACOM

photo_library
 • Доброволческа акция - виваком

  Снимка: Vivacom

 • Лятна стажантска програма на Виваком

  Снимка: Vivacom

33% от стажантите продължават кариерното си развитие в компанията

Официално беше поставен финалът на 17-тото издание на Лятната стажантска програма на VIVACOM. Всички стажанти получиха сертификати за успешното завършване на програмата, а 33% от тях продължават своето кариерно развитие в компанията.

17-тата Лятна стажантска програма затвърди стремежа на VIVACOM да подкрепя талантливите младежи в България, въпреки извънредната обстановка свързана с COVID-19. Подготовката на програмата стартира през месец март, а стажантите прекрачиха прага на VIVACOM в началото на юли. В нея взеха участие 60 стажанти от 18 дирекции в компанията. С помощта и напътствията на своите ментори младежите направиха първите си крачки в кариерното развитие и натрупаха ценен опит и умения, които ще са им от полза в бъдещото развитие.

Всички участници имаха възможност да се включат в редица интересни онлайн събития и обучения, свързани с корпоративна култура, бизнес етикет, презентационни и комуникационни умения. По време на виртуалната церемония по закриване на стажантската програма, награди получиха победителите във всички състезания и инициативи, организирани през лятото.

Като част от приобщаването към ценностите и социално-отговорната политика на VIVACOM стажантите се включиха в доброволческа акция посветена на стимулирането на популацията на пчелите. По време на инициативата младите таланти засадиха близо 4500 цветя в Южния парк в гр. София, в обособения от тях цветен кът „BEEhappy”.

За пръв път в своята 17-годишна история, програмата се проведе в дигитална среда, поради непредвидените обстоятелства свързани с разпространението на COVID-19. Стажантска програма бързо се адаптира към динамичните промени и прехвърли успешните си практики във виртуалното пространство. Посредством технологиите, участниците останаха свързани помежду си, натрупаха ценни знания и развиха професионалните си умения, доказвайки, че разстоянието не е пречка за развитие и успех.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новите флагмани на Samsung oт серията S вече могат да бъдат поръч......

A1 стартира предварителните поръчки за смартфоните от най-новата флагманска серия Samsung Galaxy S21 броени минути след ...

Прочети още keyboard_arrow_right