В столицата ще се проведе конференция за жените лидери

В столицата ще се проведе конференция за жените лидери

Столица.bg

Успешните бизнес практики в условията на COVID-19

Съветът на жените в бизнеса в България организира конференция за жените лидери и успешните бизнес практики в условията на COVID-19. Конференцията под надслов New Normal for Women@Life and Work ще се проведе на 4 ноември в „София Хотел Балкан” (пл. „Света Неделя” 5) от 13:00 до 18:30 часа. Събитието надгражда предишните две издания на Глобалния форум на жените лидери, организирани от СЖББ съответно през 2016 г. и 2018 г., съобщиха организаторите.

Как пандемията е повлияла върху личния живот и професионалното развитие на жените в България, как големите компании се справят с управлението на кризата и какво трябва да се промени, за да продължим напред. На тези и други важни въпроси, пречупени през призмата на „новото нормално“, ще потърсят отговори участниците в Глобалния форум на жените лидери 2021, организиран от Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) с подкрепата на фондация „Конрад Аденауер“. Участие в панелните дискусии ще вземат изтъкнати български бизнес лидери, представители на водещи компании.

По време на конференцията ще бъде представено ексклузивно проучване на агенция „Тренд“ сред жените в България за ефекта на първата година от пандемията върху техния професионален и личен живот. Събитието и панелните дискусии ще бъдат излъчвани на живо през Facebook стрийминг в профила на Съвета на жените в бизнеса в България - https://www.facebook.com/CWBB.Bulgaria.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Международната мрежа за малки и средни предприятия на среща в Соф......

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българската банка за развитие са съорганизатор...

Прочети още keyboard_arrow_right