Начална страница / Инциденти и криминални / Случаят с наръгания в столичния тролей младеж. Ромска схема за задигане на пари?

Случаят с наръгания в столичния тролей младеж. Ромска схема за задигане на пари?

Заради неща казани от водача на тролея и на наръгания младеж изникват съмнения за престъпна схема, която бива прилагана от роми в тролейбусите в София

 

Напомняме, че при инцидента в който 18-годишният Борислав – абитуриент в Спортното училище на ЦСКА, джудист и самбист бе наръган с нож, тумба малки роми са люпели семки и сякаш умишлено са замърсявали тролея.

Тогава Борислав им е направил забележка. Придружителя на малките роми се е нахвърлил върху младежа, на което Борислав е отвърнал, изглежда успешно. Все пак тренира джудо и самбо.

Но е направил фатална грешка, след като се е оправил с нападателя му обръща гръб за да провери как е пътуващата с него приятелка.

Именно тогава ромът го намушква.

Но каква може да е схемата? Тумба маловръстни роми с техен по голям придружител се качват в някой тролейбус. И се опитват умишлено да създават проблеми като в случая – нагло да люпят семки. А каква може да е целта? Предполага се, че те правят тази инсценировка за да накарат водача на тролея да спре тока в машината, а в суматохата ромите да задигнат оборота от шофьорската кабинка. Родителите на Борислав споделят тази версия.

По непотвърдени данни състоянието на момчето се е влошило. Съобщава се, че една от прободните рани е на белия му дроб.

Борислав е смятал да кандидатства в НСА след като завърши спортното на ЦСКА, но поне тази година това явно няма да може да стане.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Отмъщенията за паркиране в жилищните квартали стават все по брутални

Все по грубо и брутално започва да се отмъщава на паркирали автомобили в жилищните квартали …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *