Начална страница / Инциденти и криминални / Жена на средна възраст се опита да се самоубие на два пъти

Жена на средна възраст се опита да се самоубие на два пъти

Жена, на видима възраст около 40 години се е опитала да се самоубие, на публични места, на два пъти, в рамките минути, предаде Канал 3. Първият опит е в магазин на хранителни стоки в ж.к. “Гео Милев”. Дамата често е пазарувала от това място, влиза и се насочва към стендовете с ножове. Охраната и служителите не подозират нищо.  Неочаквано жената на средна възраст взема нож от щанда и опитва да си пререже вените.

За нейна, а и за радост на служителите в магазина, които реагират светкавично, хладният предмет е отнет от ръцете и и опитът и за самоубийство е осуетен. Не е ясно, как тя е успяла да се измъкне от магазина, след всичко това, но съвсем скоро след това, въпросната жена влиза в железарски магазин, който отстои съвсем наблизо от хранителният магазин. Там отново прави опит за самоубийство, по информация на изданието novini.bg.

В крайна сметка, след необичайният екшън се отзовават екипи на Бърза помощ и на полицията. Към момента няма яснота, какви са причините за нейните действия, но е откарана в лечебно заведение, и без опасност за живота и.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

Пожарникари помогнаха в инцидента в метрото

Спасителни действия при тежкия инцидент в метрото са предприели служителите на пожарната. След получения към …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *