От с. Лозен се ожалиха от инфлация и ниски пенсии на кандидат депутати на ГЕРБ-СДС (СНИМКИ)

photo_library
 • От с. Лозен се ожалиха от инфлация и ниски пенсии на кандидат депутати на Г

  Снимка: ГЕРБ София

 • От с. Лозен се ожалиха от инфлация и ниски пенсии на кандидат депутати на Г

  Снимка: ГЕРБ София

 • От с. Лозен се ожалиха от инфлация и ниски пенсии на кандидат депутати на Г

  Снимка: ГЕРБ София

Жители на село Лозен се оплакаха пред кандидат-депутати на ГЕРБ-СДС от 24 МИР София, че пословичното „увеличение“ на пенсиите е стигнало до 1 от 10 човека, като инфлацията вече го е унищожила.

Евгения Алексиева, Атанас Бояджиев, Кристиян Маджуров и Ваня Стоянова посетиха софийското село и разговоряха с жителите на Лозен на открита приемна.

Кандидат депутатите се сблъскаха с поредната вълна на недоволство от страна на хората заради състоянието, в което е изпаднала държавата вследствие политиките, водени от кабинета „Петков“. Гражданите изразиха своето разочарование от партиите на промяната и разкриха, че се чувстват излъгани и предадени за пореден път.

Жителите на най-голямото село в България признаха, че трудно успяват да покриват ежедневните си нужди и да плащат сметките си, на фона на рекордните цени на хранителните стоки и горивата, а пословичното „увеличение“ на пенсиите е стигнало до 1 от 10 човека, като инфлацията вече го е унищожила.

Хората от Лозен искат час по-скоро да се предприемат необходимите действия за стабилизиране на държавата, като възлагат големи надежди след 2 октомври да бъде съставен редовен кабинет, който да е способен да изведе България от кризите.

Кандидатите за депутати от 24 МИР София запознаха подробно жителите на село Лозен със спешните антикризисни мерки и дългосрочните стратегически цели за развитие на страната от програмата на ГЕРБ-СДС „България след кризите – план за възстановяване“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ВМРО без откриването на предизборната кампания в София, дарява па......

ВМРО - София няма да открива предизборната си кампания за местните избори в София със специално организирано мероприятие...

Прочети още keyboard_arrow_right