Столична община с бърза организация осигури ваксинирането на членовете на СИК

photo_library
 • Столична община с бърза организация осигури ваксинирането на членовете на С

  Снимка: Фейсбук

 • Столична община с бърза организация осигури ваксинирането на членовете на С

  Снимка: Столица.bg

От Районните избирателни комисии на 23, 24 и 25 МИР благодарят на екипа на Московска 33

Започна ваксинирането на членовете на Секционните избирателни комисии в трите столични МИР-а, благодарение на Столична община. С бърза и адекватна организация от страна на Московска 33 членовете на Секционните избирателни комисии в София имат осигурена ваксина срещу COVID-19 за предстоящия парламентарен вот на 4 април т. г.

В СИК-овете само в София са ангажирани около 12 000 души, научи Столица.bg. След разминаване в списъците за ваксиниране и желанието на членовете на СИК е създадена организация. Всички са получили sms с покана да заявят своето желание. "Уважаеми член на СИК в срок до 4. 03. 2021 г. можете да заявите ваксиниране срещу COVID-19 на тел. 029041351", се казва в съобщението.  Освен безплатния телефон е посочен и имейл, на който желаещите могат да заявят имунизация.

Всички, които са заявили желание получават втори sms и в него е посочен ден, час и болницата, в която ще бъде ваксиниран.  На сайта на Столична община - sofia.bg/en/election?fbclid=IwAR0NUk78eLtZv-HA_6x4Up_1Mk0UGUHNJ5zi4538fgq1V9T9KWkxACTV07w, може да се направи справка. Има и допълнителни телефони, на които членовете на СИК могат да проверят дали са включени в списъците.

Ваксинирането се извършва в Александровска болница и във ВМА. От трите РИК на 23, 24 и 25 МИР в софия благодарят на Столична община за адекватаната реакция и отличната организация за ваксинирането и безопасното провеждане на изборния процес. Съобщение за имунизацията на членовете на СИК има публикувано и на сайтовете на трите софийски РИК.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

За София: Работи се по онлайн система, която да помага на личните......

В ход е подготовката на онлайн система, която да е в помощ на общопрактикуващите лекари при слагането на ваксините. Тази...

Прочети още keyboard_arrow_right