78 дни културна програма в Центъра на София

78 дни културна програма в Центъра на София

Снимка: Sofia Summer Fest

В София предстои второто издание на Sofia Summer Fest - летният фестивал на столицата, който отново ще се проведе в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“. Тазгодишното издание ще бъде открито на 16 юли и ще продължи до 30 септември.

„Основната ни цел тази година ще бъде да предложим нещо различно – за аудиторията и артистите. Това лято имаме 78 дни, в които ние ще работим всеки ден. Отново имаме театър, кино, музика, представления за деца, представяне на книги, вкусна храна и истинско фестивално изживяване, каквото липсваше в София. Градът ни го заслужава!“, разясни Борислав Чучков, един от създателите на Sofia Summer Fest.

Фестивалът стартира на 16 юли с концерт на Миро. До края на месец юли зрителите ще могат да видят концерти на Филип Кутев, Остава, Керана и космонавтите, Жлъч, Григовор и Гена, Иво Димчев с филхармония Враца и Графа. Театралните постановки – „Горката Франция“, „Терапевти“, „Отчаяни съпрузи“ и „Поетите“, както и хитовия филм „Голата истина за група Жигули“, след който ще има ексклузивен концерт.

За децата пък ще бъдат показани представленията на театър „Възраждане“ – „Въздушната принцеса“ и „Червената шапчица“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

comment 134
31.05.2021 10:48
Firebg
пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
Реклама

Последни

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right