Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“ (СНИМКИ)

photo_library
  • Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“

    Снимка: Vivacom

  • Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“

    Снимка: Vivacom

  • Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“

    Снимка: Vivacom

Светлинната творба, която телекомът представи, бе перфектната симбиоза между технологии и изкуство

21 май 2023 г., София. Vivacom беше част от второто издание на Фестивала на светлините LUNAR със светлинната творба „Безкрайна вселена“. Събитието се проведе в дните между 11 и 14 май 2023 година, в София, и успя да привлече интереса на повече от 450 хиляди жители и гости на града.

По време на събитието, посетителите имаха възможността да видят 24 авторски произведения, които преобразиха емблематични сгради, паркове и площади в столицата.

Светлинната творба „Безкрайна вселена“ представи 3D видео мапинг шоу, което съчета необятните възможности на технологиите със спиращи дъха цветове, за да преобрази фасадата на Българската банка за развитие и да създаде наистина незабравимо изживяване за присъстващите.
С участието си в тазгодишното издание на Фестивала на светлините Vivacom демонстрира неограничените възможности, които технологиите дават на хората. Светлинната творба, която телекомът представи, не само внесе уникален и запомнящ се елемент за цялото събитие, но и демонстрира как технологиите и услугите, които VIVACOM предлага, могат да отключат пълния потенциал на дигиталния и физическия свят в едно.
За United Group:
Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. VIVACOM е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right