Автографи от Маргарита Петкова и Добромир Банев на Коледния панаир на книгата

Автографи от Маргарита Петкова и Добромир Банев на Коледния панаир на книга

Снимка: Личен архив

Поетите ще ви очакват на 10 декември от 12 часа на щанд 211 в НДК

Автографи ще раздват едни от най-популярните съвременни поети у нас Маргарита Петкова и Добромир Банев на Коледния панаир на книгата на 10 декември, съобщи пред Столица.bg Добромир Банев.

От 12 часа поетите ще са на щанд 211 в НДК. „Абсурдни времена – нецензурираната версия“ е съвместен поетичен бестселър на Маргарита Петкова и Добромир Банев. Творбата успя да детронира на книжния пазар световни заглавия и именити международни автори.

Лирическите им герои докосват читателите, прекосявайки в рими живота, кръстосвайки по света и изгарящи от любов, понякога отпивайки от чаша с ароматното италианско кафе, а друг път - намигвайки ни с френско пенливо вино в ръце от някоя европейска модна столица. Версията е "нецензурирана“, но не защото в нея има вулгаризми, а защото Маргарита и Добромир разказват за нещата от живота и любовта между двама души – без цензура.

Книгата има своето поредно издание, а всеки, който иска да получи автограф, може да го направи на 10 декември от 12 часа на щанд 211 в НДК, етаж 2.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right