Безплатен транспорт до сцената в Панчарево за мюзикъла “Mamma Mia!”

Безплатен транспорт до сцената в Панчарево за мюзикъла “Mamma Mia!”

Снимка: Столица.bg

На 26 юни се открива "Музи на водата" на сцената на езерото, част от фестивала "Опера в парка"

Безплатен транспорт осигуряват от район Панчарево до езерото, където утре вечер е първата постановка от праграмата на "Музи на водата" от фестивала "Опера в парка".

Транспортът  е в двете посоки. Първият е от метростанция "Интер Експо център - Цариградско шосе" - Сцена на Софийска опера и балет на езерото Панчарево (до Гребната база). Вторият е от общински паркинг в Панчарево - Сцена на Софийска опера и балет на езерото Панчарево (до Гребната база).

Бусовете ще пътуват обратно по същите маршрути след представлението. От метростанцията бусовете тръгват към сцената в 17:45,18:35,19:25 ч., а от общинския паркинг тръгват към сцената в 18:00, 18:30, 19:00,19:30 ч.

С мюзикъла "Мама Миа!" стартира "Музи на водата" на Панчаревското езеро (СНИМКИ)

За пътуващите с лични автомобили са осигурени 3 паркинга - Паркинг на Гребната база, Паркинг до Гребната база, Общински паркинг - Панчарево.

Утре вечер е откриването на програмата с мюзикъла Mamma Mia!, а представленията на Софийската опера и балет на сцената в Панчарево ще са до 2 август т. г. Представлението започва в 20 часа, петък, 26 юни.

"Музи на водата" е под патронаха на столичния кмет Йорданка Фандъкова и е част от Културния календар на Столична община за 2020 г. Събитието се провежда с домакинството на кмета на Район “Панчарево" Николай Гюров.

За всички гости е важно да знаят, че при настаняването трябва да съобщят имената на разпоредителите и те ще ви перодставят покана с местата и ще бъдете упътени до тях, обясниха от район Панчарево.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right