Благотворителен базар "Дом на каузите" в парк-театър „Борисова градина“ в София

-

Снимка: Facebook

Популярни личности с позитивен имидж ще представят своите лични каузи, като ще ги подкрепят дарявайки приходи от продажбата на свои лични вещи и изкуство. В рамките на два дни столичани и гости на града ще имат възможност да се срещнат с любими лица от родната музикална, театрална и телевизионна сцена и да подкрепят над 50 различни каузи.

Инициативата „Дом на каузите“ е едновременно базар за секънд хенд дрехи и аксесоари, хенд мейд фестивал, книжен базар и сцена за таланти. Тя се осъществява с подкрепата на Столична община. Съпътстващата програма, която ще видим на сцената на Парк-театър „Борисова градина“, ще предложи музикални изпълнения, дискусии и срещи с любими литературни, театрални и кино личности.

Част от каузите, които ще бъдат представени и подкрепени, са тези на "Българския фонд на жените", "Оле Мале", "Съюз на глухите", "Дом на ветераните на изкуството и културата в София", множество еко каузи, както и благотворителни - свързани с лечение на деца, бездомните животни, осигуряване на стипендии за талантливи деца, спортни и културни инициативи от широк спектър.

"Дом на каузите" ще се проведе на 18 и 19 декември 2021 г., началото е в 11.00 часа.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right