Болшой театър отлага спектакъла си у нас

Болшой театър отлага спектакъла си у нас

НДК

Спектакълът на Болшой театър ще бъде на 8 април 2022

Звездните солисти на Болшой театър отлагат спектакъла у нас с още няколко месеца - за 8 април 2022, зала 1 на НДК. Всички закупени билети за събитието ще важат без презаверка за новата дата или ще могат да бъдат върнати в едномесечен срок - до 19 ноември 2021, съобщиха организаторите.

Бляскавият оперен гала спектакъл със звездните солисти на Болшой театър, който бе пренасрочен за 5 ноември 2021 г. в зала 1 на НДК, отново се налага да бъде отложен с няколко месеца. Датата, на която се очаква най-после да се състои първото им гостуване, ще е напролет - на 8 април 2022 г.

Причината не е изненадваща: епидемиологичната обстановка както в България, така и в Русия през последните месеци отново се усложнява и рискът за здравето на артистите и близките им не е оправдан, обясняват от мениджмънта на руската звездна формация.Те изразяват надеждата си, че през затоплящите се месеци ситуацията ще е много по-стабилна и благоприятна за всички - както за изпълнителите, така и за посетителите.

Всички закупени до момента билети важат без презаверка за новата дата  8 април 2022. Всички, които няма да имат възможност да ги ползват за новата дата, могат да ги върнат в едномесечен срок от днес, 21 октомври 2021 до 19 ноември 2022 включително в обектите на закупуването им. Билети, закупени онлайн, могат да бъдат върнати в централния офис на Eventim. Повече информация – на Eventim.bg.

Един изключителен празник за сетивата предстои за многобройните почитатели на оперната класика и руската сценична традиция в първата четвърт на следващата година: водещи артисти от най-големия руски театър за опера и балет в света - Болшой, ще пристигнат за първи път в София на 8 април 2022  за един незабравим гала спектакъл в зала 1 на НДК.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right