"Честита съпруга" на Хасковския театър се играе в Народния

Театър

Снимка: Столица.bg

На сцената на "Апостол Карамитев" на Народния театър ще се играе днес постановката "Честита съпруга" от Петър Влайков. Постановката е на трупата на Хасковския театър. По думите на автора "това е човешка история, която коментира неотменното присъствие на лъжата в ежедневието ни". Режисьор е Елин Рахнев.

От 19.30 на голямата сцена в Сатиричния театър ще може да се види постановката на Здравко Митков-"Прощална вечеря". „Защо отиваме на вечери, на които всъщност не ни се ходи? Защо се виждаме с приятели, които вече не чувстваме близки? По навик? От благовъзпитаност? От малодушие?“. Това са част от въпросите, които всеки от нас си задава. Отговорите на част от тези въпроси ще ни дадат актьорите  Михаил Билалов, Анна Вълчанова и Николай Урумов.

Театър „199“ пък представя "Госпожица Юлия" от Огуст Стринсберг.  Звезден актьорски състав участва в нея. Част от тях са Калин Врачански, Йоана Буковска - Давидова и Мира Върбанова. Пиесата разказва за Баячки и знахарки, кито забъркват отвари за здраве, за късмет, за прогонване на злите духове... но най-вече за любов.Това е само част от историята. 90 минутното предстажление ще е от 19.30 ч.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Придобивка: Зала "България" вече разполага с концертен роял от на......

Нов концертен роял „Стейнуей“ от най-висок клас Гранд (D 274) вече радва музиканти и творци в зала "България...

Прочети още keyboard_arrow_right