Добромир Банев събира почитателите си на премиерата на „Обичай ме бавно” в Националната библиотека

photo_library
  • Новата стихосбирка на Добромир Банев Обичай ме бавно

    Снимка: Ивелина Чолакова

  • Новата стихосбирка на Добромир Банев Обичай ме бавно

    Снимка: Ивелина Чолакова

Премиерата на книгата „Обичай ме бавно” на Добромир Банев ще се състои тази седмица, на 6 февруари 2020 г. (четвъртък), в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий” от 18.30 ч. Всеки е добре дошъл, входът е свободен, отправиха покана от издателство „Персей“, организатор на събитието. 

Уникалното на премиерата ще бъде, че за гостите с увреден слух, които проявят интерес да дойдат на премиерата, ще има жестомимичен превод от сайта "Ние ви чуваме", за да се докоснат всички до вълшебството на романтичната поезия на Добромир Банев.

В дните преди 14 февруари „Обичай ме бавно” е най-очакваната книга, при това двойно очаквана. От една страна, тя е тазгодишното попълнение в колекцията от изящни издания с твърда подвързия и цветни илюстрации на издателството.

Изданията са шедьоври на любовната лирика, които мнозина подаряват на любимия си човек в Деня на влюбените - антологии като „Обичам те“ и „Да те жадувам“ влязоха в много български домове. От друга страна, това е книга на един от най-обичаните поети днес и включва най-емблематичните му стихотворения, както и съвсем нови.

Прогнозите са книгата да бъде сред най-предпочитаните подаръци за Деня на влюбените тази година. От 7 февруари тя ще бъде налична в книжарниците в страната.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right