Добромир Банев ще зарадва с автограф почитателите си на столичния Пролетен базар на книгата

Добромир Банев ще зарадва с автограф почитателите си на софийския Пролетен

Снимка: Личен архив

След Виена и Берлин всеки, който желае, може да се види с обичания автор очи в очи на 4 юни в София

Един от най-популярните, четени и обичани съвременни поети Добромир Банев ще зарадва почитателите си с автограф в София. Той ще очаква столичани и гости на София на 4 юни, петък, на  Пролетен базар на книгата в НДК парк, от 18 часа, в шатра 39, разположена на ъгъла ва бул. „Патриарх Евтимий и бул. „Витоша“.

Всеки е добре дошъл, а позитивните емоции са гарантирани, кани почитатели и приятели Банев.

Пандемията, ограничителните мерки и затварянето на най-големите книжарници не попречиха книгата му „Обичай ме бавно“(издание на „Персей“) да стига до ценителите на поезията и тя се превърна в най-продаваната поетична книга на 2020 г. Книгата бе представена във Виена и Берлин, но най-после Добромир Банев ще може да направи срещи с читатели и в българските градове.

"Ние не можем да съществуваме без любов, тя е основната движеща сила на всичко. Изумително е колко млади хора четат любовна поезия във време, когато всевъзможни устройства в голяма степен определят живота ни. Животът сам по себе си е поезия, само по себе си е любов, затова поезията винаги ще предизвиква усмивки и аплодисменти", споделя поетът.

Освен „Обичай ме бавно“, читателите ще имат възможност да си закупят с отстъпка още два бестселъра на Добромир Банев – „Любов до синьо“ и „Аз съм в другото такси“, която току-що се появи с нов пореден тираж, специално за Пролетния базар на книгата.

Елате да вземете книга с автограф за себе си или за близък човек от любимия автор. Книгите му "Обичай ме бавно", "Любов до синьо" и "Аз съм в другото такси" са не просто бестселъри с по няколко тиража, а книги, към които често ще посягате, за да стоплите или да лекувате душата си.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right