Домът на киното представя "Монти Пайтън" в памет на Тери Джоунс

Дом на киното

Снимка: Столица.bg

В Домът на киното в столицата ще бъде представена  ре-мастерираната версия на култовата класика „Монти Пайтън: Животът на Брайън”, в памет на супер талантливия режисьор Тери Джоунс. Това ще се случи на 2 февруари, неделя, от 18.30 часа. Лентата е с участието на Греъм Чапман, Джон Клийз, Ерик Айдъл, Тери Гилиам, Тери Джоунс, Майкъл Палин.
 
Действието се развива в Юдея през 33 г. пр. н. е. – времена на бедност и хаос, но изобилстващи от месии, надъхани техни последователи и отчаяни римляни, които се опитват да въведат някакъв ред. В центъра на събитията е Брайън Коен (Греъм Чапман), неохотен бъдещ месия, който придобива слава в резултат на поредица абсурдни и смехотворни обстоятелства, които са като манна небесна за целия екип (Джон Клийз, Ерик Айдъл, Тери Гилиам, Тери Джоунс, Майкъл Палин и Чапман) да блеснат в разнообразни роли, докато осмиват всеки и всичко – от бившите парии, Пилат Понтийски и изкуството да се пазариш до лудите пророци, римските центуриони и разпъването на кръст.
 
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right