Еделина Кънева събира всичките си мъже на концерт в Музикалния театър

нов концерт

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

Една от примите на Музикалния театър "Стефан Македонски"- Еделина Кънева събира всичките си мъже в специален концерт на 23 ноември. Става дума за мъжете, с които тя е пяла най-често на сцената. Концертът се нарича "Всичките мои мъже". Събитието отбелязва и 30-те години, през които Еделина Кънева е пяла на сцената на Музикалния театър.

Еделина Кънева ще бъде на сцената с: Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Христо Сарафов и Богомил Спиров. Специални гости на концерта са другите й сценични партньори от последните години: Орлин Горанов, Орлин Павлов и Тончо Токмакчиев.

На концерта ще звучат арии и дуети от оперетите „Веселата вдовица” и „Графиня Марица”, където Еделина Кънева прави коронните си роли. Тя ще покаже и широкото амплоа, в което се изявява на сцената – не само оперета и опера, но и мюзикъл, джаз и поп. Ще прозвучат прочути дуети от мюзикъли, сред които „Уестсайдска история”, както и джаз и поп-дуети, написани специално за Еделина Кънева и нейнтите партньори на сцената.
Участват солисти, хор и оркестър на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов. Гост-диригент - Любомир Денев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right