„Екстази“ с премиера в столичния НАТФИЗ

„Екстази“ с премиера в столичния НАТФИЗ

Снимка: НАТФИЗ

Проектът е реализиран по едноименния роман на Ървин Уелш

Премиерата на „Екстази“ на сцената на Театър НАТФИЗ е последна за 2021 г. Ще се играе на 16 и 21 декември 2021, 19.30, Сцена 47, съобщиха от театъра.

Проектът на д-р Мартин Каров с класа на проф. Атанас Атанасов е реализиран по едноименния роман на Ървин Уелш „Екстази“. Познат повече като актьор на Сатиричния театър и композитор на театрална музика, д-р Каров избира за повод популярния синтетичен наркотик, за да се впусне в света на най-младите. „Екстази“ е спектакъл за щастието.“ – споделя Мартин Каров и продължава „Една хипнотична, ритмична, сюрреална и напълно реалистична приказка за смисъла на нашия живот. Всяко наше действие е мотивирано от универсалния стремеж на човека към щастие. Сякаш страдаме от абстиненция. И бързо трябва да си набавим необходимата доза“. Но щастието си има и тъмна страна – предупреждават авторите на спектакъла, и е способно да причинява щети.  Спектакълът „Екстази“ е първата сценична изява за третокурсниците на проф. Атанасов и в неговото създаване участие вземат още Веселин Петров (асистент-режисьоар и тренинг), Тина Тодорова (художник), Весела Хаджиниколова (пластика и сценичен бой), проф. Иванка Бенчева (говорен педагог) и Арина Митева (грим).

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right