"Фантомът на операта" донесе "Кристална лира" за Музикалния театър

награда култура

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

 
Спектакълът "Фантомът на операта" донесе приза "Кристална лира" за екипа на Музикалния театър "Стефан Македонски". Отличието е в категория "Постановъчен екип". Наградите "Кристална лира" са на Съюза на българските музикални и танцови  дейци. Те бяха раздадени вчера в Софийската опера. 
 
"Това е оценка за резултата от положения труд на всички колективи на Музикалния театър” – заяви при получаването на статуетката Марияна Арсенова, директор на театъра. „Успехът на спектакъла се дължи не само на артистите, но и на техническия екип, който не само изгражда сложния декор, но и участва активно в действието. ”
 
Директорът на Музикалния театър отбеляза приноса на режисурата за успеха на спектакъла: „Режисьорският прочит на акад. Пламен Карталов – огромна благодарност, защото това беше един урок по професионализъм, за който сме му изключително задължени! ”
 
Само през ноември почитателите на "Фантомът на операта" отново ще могат да видят любимите си герои. Датите са договорени след продължителни преговори с фирмата-носител на авторските права.  Представленията ще бъдат на  3, 9, 10, 13, 14,15,16 и 17 ноември. Билетите са в продажба на касата и на сайта на Музикалния театър.    
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right