Фестивалът АСТ в София представя още няколко български заглавия

Фестивалът АСТ в София представя още няколко български заглавия

"Дерида"

Един спектакъл на танцова компания ДЮН

На 16 ноември фестивалът АСТ представя “Ритуали на душата” - един спектакъл на танцова компания ДЮН по идея и хореографска концепция на Петя Стойкова, съобщиха от фестивала.

“Преди края… (на света)” е най-новото представление на Ива Свещарова и Вили Прагер и тяхно сценично “откровение” за Апокалипсиса. Спектакълът ще се играе на 17 ноември от 19:30 ч. в ДНК. На 18 ноември обратно на Сцена Дерида на „Цар Самуил” в София пък ще видим “Активно вещество” - интердисциплинарен пърформанс на Форсмажор Студио и Диа Мантова с режисьор Стефан Прохоров.

През декември в рамките на ACT от театър ЗОНГ гледаме и театралното представление “Отело - гибелта на идеалиста” по едноименната пиеса на Уилям Шекспир и в драматургичната версия на Дина Маркова. Спектакълът ще се играе в театър Азарян на 14 декември от 18:30 ч. С хореография, физическа партитура, визуална среда и костюми от Боян Арсов и видео среда от Jason Brad Lewis.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

НАТФИЗ даде сцена на ученици, които изпълниха стихове от утвърден......

Каквото и да си говорим за поезията, едно е сигурно: тя определено е на мода, и то в най-добрия смисъл. Вдъхновяващо е д...

Прочети още keyboard_arrow_right